Sådan redigeres Fortælling i PowerPoint 2007

May 9

Sådan redigeres Fortælling i PowerPoint 2007


Microsofts PowerPoint softwarepakke giver mulighed for at oprette professionelle præsentationer. En del af Microsoft Office, PowerPoint indeholder forskellige værktøjer til at tilpasse dias og generelle udformning af dine præsentationer. Du kan også tilføje fortællerstemme til din præsentation. Hvis du har brug for at redigere din indtaling, kan du genindspille de portioner i forbindelse med individuelle lysbilleder eller du kan genindspille hele fortælling.

Instruktioner

1 Åbn den præsentation, du ønsker at redigere bruger PowerPoint 2007. Du skal bruge "Normal" præsentation for at fortsætte. Hvis usikker af den aktuelle visning, eller for at ændre visningen ved at klikke på "Vis" fanen på den øverste del af skærmen og vælge "Normal" fra "Præsentation Views" gruppe.

2 Vælg det dias, du vil redigere indtalingen. En miniature liste over alle dias vises på venstre side af skærmen. Hvis du klikker på det ønskede dias bringer det op på den højre side af skærmen.

3 Klik på fanen "Slide Show" i menuen på den øverste del af skærmen, og klik derefter på "Record Narration" ikonet findes i "Opsætning" gruppe.

4 Klik på "Set Mikrofon Level" og følg vejledningen på skærmen. Klik på "OK" når du er klar. Hvis du ikke har brug for at teste eller indstille mikrofonen niveauer, skal du blot klikke på "OK."

5 Vælg det ønskede narration udgangspunkt, når du bliver bedt. Klik på "First Slide" eller "Aktuel Slide", afhængigt af hvor i den præsentation, du ønsker at re-registrere fortælling.

6 Optag fortælling. Du kan stoppe optagelsen når som helst ved at trykke på "ESC" tasten på tastaturet. Brug musen til at gå videre til næste dias, hvis du ønsker at fortsætte optagelsen indtaling for yderligere objektglas. Hvis du vil fortsætte gennem de resterende dias til slutningen af ​​diasshowet, skal du klikke på sorte "Exit" skærmen, når du er færdig. Indtalingen gemmer automatisk, om du trykker på "ESC" tasten eller sorte "Exit" skærmen, når færdig med at optage.

7 Klik på "Gem" når du bliver bedt om du vil slide progression til tid med din indtaling eller klik på "Do not Save", hvis du ønsker at tid progression af dias manuelt.

TIPS

  • Se din fortælling ved at klikke på lyd-ikonet på diaset.
  • At vælge at tid din præsentation, giver det dig fuldstændig kontrol over udviklingen af ​​diasshowet og giver tid til spørgsmål, kommentarer og andre pauser i præsentationen. Slukning af sidevisningstid sletter ikke timingen, så du kan slå det til igen når som helst.