Den daglige API Grænser på kvidre

November 24

Den daglige API Grænser på kvidre


Når du bruger Twitter - enten på hjemmesiden eller via en tredjeparts programmer som TweetDeck eller Twitterrific - du bruger op forudindstillede grænser for din Twitter-konto. Grænser gælder for tweets, direkte meddelelser, retweets og følgende brugere. Disse grænser er på plads for at holde Twitter fra at få overbelastet og at forhindre misbrug og spam af Twitter-brugere.

API Basics

API er en forkortelse for Application Program Interface. Det giver skelettet for udviklere, der ønsker at designe en ansøgning baseret på en tjeneste. Hvert websted har sin egen API, herunder Twitter. Twitters API med til at sikre, at de forskellige Twitter-programmer tilbyder de samme funktioner og bruge en lignende interface.

API grænser

Hvis du bruger et program, der er blevet bekræftet af Twitter, kan du foretage 350 API anmodninger pr time. Programmer, der ikke er godkendte, kan kun gøre 150 API anmodninger. Ud over disse API grænser, der er begrænsninger for, hvordan du kan bruge Twitter hver dag. API anmodninger omfatter følger, tweets, retweets og direkte beskeder.

Twitter grænser

Du kan kun gøre 1.000 Twitter-opdateringer om dagen. Dette omfatter både tweets og retweets. Du er begrænset til at sende 250 direkte meddelelser om dagen. Hver Twitter-konto er begrænset til følgende 1.000 forskellige brugere om dagen, med en konto grænse på 2.000 brugere. Når denne grænse er overgået kan du tilføje flere tilhængere, selvom dette er baseret på dit forhold mellem fulgt brugerne til tilhængere.

forståelse af begrænsninger

Twitter sætter grænser for brugerkonti for en række årsager. Ved at placere begrænsninger på din konto, Twitter hjælper med at forhindre spam og misbrug. Begrænsninger er både dagligt og hver time. Du kan kun opdatere så mange gange om dagen, men du kan blive midlertidigt blokeret fra at opdatere hvis du gør det for meget i en time. Hvis du finder dig selv midlertidigt blokeret, den bedste fremgangsmåde er at vente alt fra to til 24 timer for din konto, der skal låses op.


relaterede artikler