Sådan Lær Microsoft Word til Kids

July 2

Sådan Lær Microsoft Word til Kids


Tekstbehandlingsprogrammer færdigheder til gavn for børn i løbet af deres skoletid og i næsten alle erhverv, de kan vælge som voksne. Tekstbehandlingsprogrammer tilbyder funktioner egnede til både basale og avancerede brugere, hvilket betyder at du kan undervise i Microsoft Word til børn. Lektionsplaner vil afhænge af barnets alder, men selv førskolebørn kan lære det grundlæggende. Demonstrere hvert trin, og derefter give den studerende til at fuldføre det, tilskynde dem til at tage noter undervejs.

Instruktioner

Opret og gemme et dokument

1 Åbn Microsoft Word ved at gennemse menuen Start. Du kan også vise dit studiekort, hvordan du opretter en genvej på skrivebordet eller pin ansøgningen til proceslinjen eller menuen Start.

2 Vælg "Tomt dokument" eller en anden skabelon på startskærmen. Demonstrere hvordan man søge efter en studerende rapport i Uddannelse kategori og også hvordan man søger efter skabelonen ved at indtaste "studerende" i Search for online skabeloner felt.

3 Skriv en rapport titel på filen, og derefter gemme dokumentet ved at klikke på "Gem som" under fanen Filer. Eleverne kan vælge at gemme filen på deres computer eller Microsoft Live-konto.

4 Opfordre den studerende til at gemme deres arbejde ofte for at undgå at miste det, bør computeren eller programmet nedbrud. Demonstrere, hvordan de kan oprette Microsofts Autosave funktion. På fanen Filer, adgang Valg og vælge "Gem". Vælg "Gem Automatisk gendannelse oplysninger hver" X "minutter" og "Hold sidste automatisk gemt version, hvis jeg lukker uden at gemme" check bokse. Microsoft anbefaler at indstille autosave funktion til ikke mere end 10 minutter.

Format Tekst

5 Indtast to sæt tekst, hver inkluderer en overskrift, underposition, afsnit og punktopstilling. I dette afsnit vil du vise de studerende, hvordan du formaterer disse tekstobjekter at give visuel fremhævelse hvor det er nødvendigt, og skabe stilarter, de kan anvende til lignende genstande.

6 Fremhæv overskriften teksten for at vælge den. Klik på fanebladet "Home" og påpege Font-gruppen, som har de fleste af de grundlæggende tekst formatering funktioner.

7 Ændre skrifttypen til Arial, 16 pkt. ved hjælp af drop-down menuer. Centrer overskriften og gøre det fed. Endelig ændre dens farve til en mørk blå i stedet for sort.

8 Højreklik på den valgte overskrift tekst, peg på "Styles" og vælg "Save Selection som en ny Quick stil." Giv den stil et unikt navn. Demonstrere hvordan man anvender denne nye stil til den anden overskrift i dokumentet ved at fremhæve teksten og vælge dit Quick stil fra Styles Gallery under fanen Hjem. Du kan også bruge genvejen "Ctrl-Shift-S."

Indsæt et billede

9 Sæt markøren, hvor du vil indsætte et billede. Du kan ændre teksten indpakning, position, størrelse og andre indstillinger, efter du indsætte billedet.

10 Klik på knappen "Pictures" på fanen Indsæt for at lokalisere, vælge og indsætte billeder fra din computer. Klik på knappen "Online Pictures" for at søge i Microsoft multimedieklip bibliotek. For at indsætte et billede fundet på internettet, bruge Bing søgefeltet i Word eller højreklikke på billedet i din webbrowser, kopiere den, og derefter vende tilbage til Word og indsætte billedet.

11 Dobbeltklik på billedet for at vælge det og samtidig få adgang til fanen Billedværktøjer Format. I Arranger gruppen, klik på "Tekstombrydning" knappen og demonstrere de forskellige muligheder.

12 Klik på billedet for at vælge det, og derefter re-størrelse det ved hjælp af grænsen håndtag. Du bør også demonstrere, hvordan at re-size billedet ved at indtaste en højde og bredde i de relevante felter i størrelse gruppen på fanen Billedværktøjer Format.

Brug Spelling og grammatikkontrol

13 Klik på "Spelling & Grammatik" på fanen anmeldelse for at starte Microsoft Word stavning og grammatik checker. Vælg muligheden for at kontrollere stavning og grammatik på én gang.

14 Ignorer en mistænkt ord eller en sætning. Du bør også forklare, at knappen "Ignorer" kun vil anvende den handling til den valgte tekst, mens knappen "Ignorér alle" gælder det for alle forekomster af ordet eller sætningen i det aktuelle dokument.

15 Vælg en foreslået ændring til en anden mistænkt ord eller en sætning til at vise, hvordan Word opdaterer dokumentet. Igen, forklare forskellen mellem "Change" og "Change All".

16 Tilføj en mistænkt ord eller en sætning til din ordbog.

TIPS

  • Guide din studerende til yderligere læring på en af ​​de gratis online kurser designet til børn: Microsoft Office Word Tutorials, GCF LearnFree og Tænk Tutorial s Microsoft Word Tutorials (links i Resources).
  • Oplysningerne i denne artikel gælder for Microsoft Word 2013. Det kan variere en smule eller væsentligt med andre versioner eller produkter.

relaterede artikler