Sådan tilpasser Facebook Xfbml Ligesom Box

July 2

Når du først generere Xfbml kode til Facebook "Like" boks, du giver stedet med attributter, som du ønsker det Ligesom boks til at klæbe, såsom bredde, højde og farve ordningen. Hvis du beslutter dig for at ændre feltet, når du installerer det på din webside, behøver du ikke vende tilbage til Facebook og generere en ny kode. Snarere ændre koden direkte i din sides HTML eller PHP filer at tilpasse din Facebook Like boksen.

Instruktioner

1 Log ind på dit websted vært. Åbn HTML eller PHP-fil, hvor du indsat Xfbml koden, hvis det ikke allerede er åben.

2 Fremhæv den webadresse, der vises bag "href" tag. Slet den og indsætte en ny Facebook-side URL for at få din "Like" box point brugere til en anden Facebook-side.

3 Dobbeltklik på de numeriske værdier, der vises bag "height" eller "bredde" attributter. Slet og erstatte dem med alternative værdier for at ændre bredden eller højden af ​​den Ligesom kassen.

4 Udskift tag bag "farvelægningsmønster" attribut for at ændre farven på Ligesom kassen. I juni 2011, to muligheder - "light" og "mørke" - eksisterer.

5 Gem din HTML eller PHP-fil. Indlæs siden for at bekræfte, at Ligesom kasse er, hvordan tilpasset præcis som du ønsker det.


relaterede artikler