Sådan tilpasses MSN Toolbar

September 17

MSN værktøjslinje er et gratis program, der placerer en værktøjslinje under adresselinjen i din Internet Explorer. Det giver dig mulighed for at søge på internettet fra en hvilken som helst webside samt få adgang til andre Microsoft-tjenester som Hotmail og MSN Messenger med et klik på en knap. Du kan tilpasse værktøjslinjen på mange måder, herunder valg af knapperne det viser og den søgemaskine, du vil bruge.

Instruktioner

1 Klik på knappen "MSN" på MSN værktøjslinjen.

2 Klik på "Toolbar-indstillinger."

3 Klik på fanen "Toolbar Knapper" og vælg dine præferencer. Du kan vælge mellem de forskellige knapper til rådighed til at tilføje dem til værktøjslinjen. For eksempel, hvis du tilføje knappen vejr, kan du klikke på det og blive taget ret til MSN vejr webstedet.

4 Klik på fanen "Søg Indstillinger". Her kan du vælge, hvilken søgemaskine du vil bruge som standard. Du kan tilføje en søgemaskine, herunder Google og Yahoo, hvis du ønsker.

5 Klik på "Feedback" fanen for at vælge, hvordan og hvornår at sende feedback til Microsoft.

6 Klik på "Auto Update" fanen. Du kan vælge, om du vil have MSN Toolbar til at hente og installere opdateringer automatisk, eller hvis du foretrækker at kontrollere og installere dem manuelt.

7 Klik på "OK" for at anvende dine ændringer.

TIPS

  • Denne artikel henviser til MSN værktøjslinje, der er blevet erstattet af Bing-værktøjslinjen.