Sådan Remote Desktop på en computer

February 13

Remote Desktop nytte er til rådighed på hver version af Windows. Du bruger Fjernskrivebord til at oprette forbindelse til en anden computer på netværket. Du kan derefter arbejde på fjerncomputeren i en virtuel desktop vindue. Din mus bevæger musen på fjerncomputeren og tastatur presser styrer tastaturet på fjerncomputeren. Dette værktøj er nyttigt for folk, der ønsker at styre andre computere på netværket uden at forlade din arbejdsstation.

Instruktioner

1 Klik på Windows "Start" på skrivebordet og klik på "Alle programmer". Klik på "Tilbehør" på listen over programgrupper og klik derefter på "Remote Desktop". Dette åbner vigtigste Remote Desktop vindue forbindelse.

2 Skriv fjerncomputeren navn eller IP-adresse i tekstboksen vist. Klik på knappen "Connect". En desktop åbnes, hvor du kan se login-skærmen til din fjerncomputer.

3 Skriv dit brugernavn og din adgangskode i tekstfelterne i login skærmen, og tryk på "Enter". Du logger ind på den fjerne computers skrivebord. Læg mærke til desktop tapet er vist. Med dette vindue åbent, er alle dine musebevægelser og tastatur slagtilfælde sendt til fjerncomputeren. Du bruger dette vindue til at styre og arbejde på fjerncomputeren, som hvis du sidder ved den fjerne computers skrivebord.


relaterede artikler