Sådan Burn en video til en cd eller dvd

July 26

Sådan Burn en video til en cd eller dvd


Uanset om du downloade videoer fra internettet, uploade videoer fra dit kamera eller oprette animerede videoer ved hjælp af Flash-software, er det sandsynligt, at du har mindst én videofil gemt på din computer. Disse videofiler kan overføres fra din computer, så du kan dele videoer med venner, familie eller kolleger. En af de nemmeste og mest almindelige metoder til lagring videofiler indebærer brænde videoer på cd'er eller dvd'er.

Instruktioner

Sådan Burn en video til en cd eller dvd

1 Tænd for computeren og åbne en video-brænding program. Hent og installere et program som Windows Media Player eller Nero Multimedia Suite, hvis du ikke allerede har en video-brænding program på din computer.

2 Importer de videofiler, du ønsker at brænde til cd eller dvd. Brug menuen "Filer" i din ansøgning og vælg "Åbn" eller "Importer" for at finde og fremhæve AVI, WMV, MOV, eller enhver anden form for video-filer, du ønsker at brænde. Klik på "OK".

3 Sæt en tom cd eller dvd i computerens diskdrev. Vent til din brænderprogram til at genkende den tomme disk. Juster "Indstillinger" eller menuen "Indstillinger" for at formatere cd som en VCD eller for at ændre komprimering for videofiler, som du brænder til DVD. Se brugervejledningen for den brændende program, du bruger til mere detaljerede instruktioner om justering disk-format eller komprimering indstillinger.

4 Klik på knappen "Brænd" for at starte brændingen. Vent videofilerne til helt færdig brænding og skubbe disken.

5 Test din VCD eller DVD. Indsæt din brændte disk i en VCD eller DVD-afspiller og sørg for, at videoerne afspilles korrekt.

TIPS

  • Må ikke skubbe cd eller dvd fra computeren under brændingen, da dette kan gøre din disken ubrugelig.

relaterede artikler