Når Knapper vil ikke reagere på en CD-optager

June 23

Når Knapper vil ikke reagere på en CD-optager


Brænde en cd med et optisk drev bør være en forholdsvis enkel procedure. Dog kan der opstår komplikationer i både hardware og software, der låser drevet og forhindre dig i at hente disken. Hvis du trykker knapper på dit cd-drev og modtager noget svar, kan nogle hurtige fejlfinding etablere årsagen.

Software Locks

Den første og mest sandsynlige årsag til ikke reagerer cd-brænder er software. Mange programmer vil låse brænderen fra manuel brug under den brændende eller rippe proces for at sikre diske ikke delvist formateret eller beskadiget. Prøv at lukke alle kørende programmer på din computer for at se, om det løser problemet; er det muligt en af ​​dine åbne apps låser drevet på grund af en forbrænding eller anden fejl.

Hardware Forvirring

En cd-optager som et stykke af computer hardware er underlagt mange af de samme problemer, der opstår med andre interne dele. Nogle gange kan en hurtig genstart er alt det tager at låse et drev i brug. Hardware problemer kunne også være en cd fast i drevet eller drevet ikke modtager nok strøm fra pc'en. Du kan rydde eventuelle hardwareproblemer ved at opdatere dine drivere - de seneste versioner vil være tilgængelig på producentens websted.

Burn Speed

CD-brændere og den software, der magter dem afhænger af computerens ressourcer til lagring og brug af data. Hvis du skubber din computer eller brænder ud over sine evner - for eksempel, hvis du brænder med en hastighed for høj for det drev - du kunne forårsage systemfejl, der ender låse drevet. Prøv at sænke brænde hastighed i din brændende software indstilling for at se, om det løser problemet.

Device Fejl

Den værste fald med en låst og ikke reagerer drev er komplet hardwarefejl. I dette tilfælde, vil drevet være helt afvisende ligegyldigt hvad fejlfinding skridt du tager og vil kræve professionel intervention. Hvis du skal medbringe din PC til service, så glem ikke at sikkerhedskopiere vigtige data til et eksternt drev og låse op følsomme personoplysninger. Nogle cd-drev har en pinhole størrelse knap du kan trykke med en sikkerhedsnål som en sidste udvej.