Sådan geninstalleres Manglende værktøjslinjer i MS Word 2007

November 20

Sådan geninstalleres Manglende værktøjslinjer i MS Word 2007


Værktøjslinjer i Microsoft Word indeholder alle de værktøjer og funktioner, du bliver nødt til at skrive, redigere og formatere et dokument. Microsoft ændret konfigurationen af ​​værktøjslinjer når det lancerede Microsoft Word 2007 til at placere alle de vigtigste værktøjer i et bånd øverst i programvinduet. Brugere navigere rundt på båndet ved at klikke på fanerne til at åbne værktøjer grupperet efter tema og aktivitet. Det er ikke muligt at afinstallere Microsoft Word 2007 værktøjslinjer, men det er muligt at minimere båndet værktøjslinjen og fjerne den fra visningen. Hvis en anden computer bruger har fjernet båndet værktøjslinjen fra at skabe mere plads på dokumentet skærmen, kan du gendanne værktøjslinjen fra programmets indstillinger.

Instruktioner

1 Start Microsoft Word 2007.

2 Klik på "Office" ikonet knappen og derefter klikke på "Åbn" for at åbne et Word-dokument.

3 Find den lille "Tilpas værktøjslinjen Hurtig adgang" nedadgående pil ikonet i øverste statuslinje af programvinduet. Du vil finde det i nærheden af ​​"kontoret" ikon-knappen.

4 Klik på "Tilpas værktøjslinjen Hurtig adgang" ikonet.

5 Klik på "Minimer båndet" til fjerne markeringen og fravælge denne mulighed. Dette gendanner båndet værktøjslinjen menu til programvinduet.

TIPS

  • Du kan også konfigurere værktøjslinjen Hurtig adgang i trin 5 ved at vælge yderligere kommando produkter for at lægge i menuen.