Sådan Oplåsning en HSDPA-modem

July 31

HSDPA, eller høj hastighed datapakken adgang, modemer er modemer anvendes specifikt på mobile data netværk som dem, der anvendes til at levere mobiltelefoner og mobile "luft cards" med høj hastighed mobilt internet service. Modemer af enhver mærke, model eller sort typisk er enten "låst" i den forstand, at de kun kan bruges med en bestemt udbyder eller "låst" i den forstand, at når du opsige din service med én udbyder kan du holde modemet til brug med en anden udbyder. Hvis du er i besiddelse af en mobil HSDPA-modem kan du låse den op.

Instruktioner

1 Kontakt din udbyder for at se, om HSDPA modem du besidder er foreneligt med deres netværk. Dette er det afgørende første skridt; hvis du bruger et inkompatibelt modem vil der ikke være nogen mening i at fortsætter yderligere, så først kontrollere, at modem du har, er kompatible.

2 Slut modemmet til computerens USB-port og installere alle nødvendige softwaredrivere, hvis du ikke har gjort det. Softwaredrivere kan være afhængig af udbyderen, der bruges til internet-tjeneste, så du kan få brug for at få software drivere direkte fra den nye udbyder, før du fortsætter.

3 Kontakt den nye mobile internet-udbyder og har HSDPA modem aktiveret til brug med deres netværk. Dette skridt vil variere fra udbyder til udbyder, men modemet muligvis nødt til at blive tilføjet til din konto, før det kan få adgang til udbyderens mobile netværk. Når aktiv, har modemet blevet låst op, og du kan fortsætte med at bruge det til mobil internetadgang.


relaterede artikler