Hvordan at spare et Print Screen på Warcraft III

May 25

Hvordan at spare et Print Screen på Warcraft III


Warcraft III er et real-time strategi spil med elementer af rollespil, der blev udgivet af Blizzard Entertainment i 2002. Historien i spillet giver meget af historien om World of Warcraft, en af ​​de mest populære online multi-player spil i verden. Spillet har grafik kan sammenlignes med moderne tegnefilm med levende farver dybde og detaljerede billeder. Sommetider spillere måske ønsker at fange den levende billeder på deres skærm af deres episke kampe og herlige sejre.

Instruktioner

1 Start Warcraft III og spille spillet, indtil du kommer til et punkt, som du vil optage som en skærm print.

2 Hold "shift" -tasten og tryk på "Print Screen" tasten. Den "Print Screen" tasten er på den øverste række, tredje nøgle fra det yderste højre på de fleste pc-tastaturer. Meddelelsen "skærm fanget" vises i midten af ​​skærmen, så du ved din skærmbillede er blevet gemt til klippebordet.

3 Pause spillet. Hvis du ikke er i stand til at holde pause i spillet, vil klippebordet gemme din skærmbillede, indtil du lukke din computer eller tage en anden skærm skudt. Tryk på Windows-tasten, når klar til at åbne menuen Start og starte dit billede redigeringssoftware.

4 Åbn en ny billedfil og indsætte dit skærmbillede fra udklipsholderen, ved hjælp af den metode, understøttes af dit billede redigeringssoftware.

5 Gem billedet til placeringen af ​​dit valg, ved hjælp af enhver filformat understøttes af dit billede redigeringssoftware.