Sådan Fix Spore i Windows 7

June 24

Sådan Fix Spore i Windows 7


Udgivet i 2008, Spore er et videospil, der tillader dig at oprette og styre udviklingen af ​​en art over tid. Gameplayet i Spore er for det meste real-time strategi kombineret med en række rollespil elementer. Men Spore ikke fuldt ud understøtter Windows 7 fordi sidstnævnte blev løsladt efter Spore. Derfor vil du løbe ind i en række problemer med kompatibilitet, når forsøger at køre Spore på Windows 7.

Instruktioner

1 Kør Spore i en forhøjet tilstand. For at gøre dette, skal du højreklikke på "Spore" ikonet på dit Windows 7-skrivebordet og vælg "Kør som administrator". Klik på "Ja" på feltet "User Account Control", der vises. Denne metode løser mest kompatibilitetsproblemer med videospil og andre programmer.

2 Deaktiver Windows 7 Brugerkontokontrol (UAC), før du kører Spore. For at gøre dette, skal du klikke på "Start", klik på "Control Panel", klik på "Brugerkonti og Family Safety", og derefter klikke på "Brugerkonti". Klik på indstillingen hedder "Turn User Account Control (UAC) til eller fra." Fjern markeringen i feltet ud for "Brug User Account Control" og klik "OK". Genstart computeren og derefter forsøge at køre Spore.

3 Hent og installer DirectX (se Resources afsnit). Spore kræver mindst DirectX 9.0c til at køre effektivt, men Windows 7 allerede kommer indbygget med DirectX 10. Dog kan en beskadiget DirectX DLL-fil forhindre Spore i at køre.

4 Download og installere de nyeste video-drivere til dig videokort (se afsnit Resources). Spore vil ikke køre på et system, der er forældet eller beskadiget skærmdrivere. Men sørg for, at du afinstallerer den aktuelle video-drivere, før du installerer nyere skærmdrivere. Windows Kontrolpanel s "Programmer og funktioner" eller "Tilføj eller fjern programmer" værktøj giver en mulighed for at afinstallere skærmdrivere.

5 Afinstaller og geninstaller Spore. En beskadiget fil kan være årsagen til, at Spore nægter at køre. Geninstallation Spore vil hjælpe erstatte ødelagte spil filer og andre mapper. Du kan afinstallere Spore ved hjælp af Windows Kontrolpanel s "Programmer og funktioner" eller "Tilføj eller fjern programmer" værktøj.


relaterede artikler