Sådan testes en headset mikrofon

March 17

Sådan testes en headset mikrofon


Headsets er bekvemt for online gaming og håndfri voice chat på en computer. Men når disse enheder ikke virker, bliver de en irritation. Det er frustrerende at lære, du har talt til et hovedsæt til flere minutter og ingen har hørt dig. For at undgå denne situation, kan du teste et headset mikrofon, før du foretager et opkald eller logge på et spil chat-kanal. Mange standard headset kan sluttes direkte til en computer for nem test.

Instruktioner

1 Sæt headsettet i computerens 1/8 tommer headset jack. Dette er fundet på bagsiden af ​​de fleste computere på forsiden eller siden af ​​mange bærbare computere. Headsettet jack ofte støder op til mikrofonstik.

2 Klik på "Start" -menuen.

3 Klik på "Kontrolpanel". Kontrolpanelet vil åbne i et nyt vindue.

4 Klik på "Hardware og lyd."

5 Klik på "Administrer lydenheder" under "Sound" overskrift. Et nyt vindue åbnes.

6 Klik på fanebladet "Optagelse" øverst i vinduet.

7 Rul gennem listen over "Optagelse" elementer til at finde headsettet.

8 Undersøg ikonet headset. Hvis der står "Arbejde" under det, eller hvis en stor grøn markering er synligt, mikrofonen er funktionel. Hvis headsettet mikrofon ikke fungerer, kan det være slukket til fordel for en anden mikrofon på computeren. Ifølge Microsoft kan du klikke på "Vælg som standard" ved siden af ​​ikonet headset mikrofon til at ændre sin status til "Working".

9 Klik på "Egenskaber".

10 Klik på "Lyt" -fanen øverst i vinduet Egenskaber.

11 Klik på afkrydsningsfeltet som hedder "Lyt til enhed." Dette vil tillade dig at tale ind i mikrofonen og høre din egen stemme kommer ud af headsettets ørestykket.

12 Test mikrofonen ved at tale direkte ind i mikrofonen. Hvis du ikke kan høre din stemme på headsettet eller på computerens højttalere, skal du klikke på fanen "Niveauer" for at justere mikrofonens lydstyrke.


relaterede artikler