Sådan vises en bestemt kategori af blog-indlæg på en Blogger side

March 26

Sådan vises en bestemt kategori af blog-indlæg på en Blogger side


Hvis du kører en blog, der dækker mere end ét emne, kan du kategorisere dine blogindlæg til at hjælpe besøgende med at finde relevant information. Blogger omfatter ikke en kategorisering funktion, men du kan bruge "Label" til at opnå samme virkning. Når du har mærket hver blog-indlæg, vil Blogger vise alle indlæg i denne kategori på samme side af din blog, når en besøgende klikker navnet etiketten.

Instruktioner

1 Log ind på Blogger. Klik på "Design" under titlen på bloggen, som du ønsker at tilføje kategori etiketter. Dette vil åbne "Page Elements" i Bloggers Design indstillinger.

2 Klik på linket "Tilføj en Gadget" på side sted, hvor du vil vise kategorien etiketter.

3 Rul til "Etiketter" i "Tilføj Gadget" pop-up vindue. Vælg ikonet "+" ud for "Labels" overskrift for at tilføje denne gadget.

4 Klik på alternativknappen ved siden af ​​"List", hvis du ønsker at få vist kategori etiketter i listen format eller klikke på knappen ved siden af ​​"Cloud", hvis du foretrækker at vise kategorietiketterne som en tag sky. Du kan også vælge at få vist kategori etiketter i alfabetisk eller frekvens orden. Klik på "Gem" for at gemme dine præferencer.

5 Vælg den orange knap "Gem" i øverste højre hjørne på siden for at gemme dine blog-indstillinger.

6 Klik på fanen "udstationering" i hovednavigation menuen. Vælg "Rediger indlæg" i undermenuen bar.

7 Klik på den blå "Rediger" knappen ved siden af ​​titlen på et blog-indlæg. Dette vil åbne Blogger indlægseditor kontrolpanel. Føj en etiket til stillingen i "Labels" input feltet mod bunden af ​​stolpen editor. Tilføj så mange relevante etiketter, som du vil, men adskille hver etiket med et komma. Klik på "Udgiv indlæg" knappen for at genudgive stillingen med mærket. Gentag denne proces for hver blog-indlæg, som du ønsker at kategorisere. Din blog vil vise indlæg med samme kategori etiketten på den samme side, når en besøgende klikker på etiketten i bloggens Labels gadget.

TIPS

  • Husk at tildele en kategori etiket til hver ny blog-indlæg, når du opretter den.