Sådan oprettes en Self-Installation Bootable USB-nøgle til at installere en OS

August 9

Sådan oprettes en Self-Installation Bootable USB-nøgle til at installere en OS


Nogle computer ejere kræver maksimal bærbarhed fra bærbare computere, og med meget af nutidens software til rådighed på internettet, du er usandsynligt at støde på mange problemer, hvis du køber en tynd notebook uden et optisk drev - medmindre du har brug for at installere et operativsystem. De fleste operativsystemer stadig skib på optiske diske. Men du kan omgå dette problem ved at gøre en USB-nøgle bootable og bruge en computer med et optisk drev til at kopiere indholdet af et operativsystem disk til USB-nøglen.

Instruktioner

1 Sæt USB-nøgle i en af ​​computerens åbne USB-porte.

2 Åbn menuen Start, og skriv "diskpart" i søgefeltet i bunden. Tryk på "Enter". Windows viser kommandoprompten og kører DiskPart nytte. Vinduet viser prompt "DISKPART>".

3 Skriv "list disk" og tryk på "Enter". Vinduet viser en liste over computerens lagerenheder. Notér nummeret i "###" kolonnen til din USB-nøgle; denne enhed skal vise en række som "4 GB" i kolonnen "Størrelse", i modsætning til en meget større værdi, såsom "120 GB" til din computers harddisk.

4 Skriv "Vælg disk (antal)" og tryk på "Enter", hvor antallet er den, du er optaget i det foregående trin. For eksempel kan det færdige kommando læse "Vælg disk 2."

5 Skriv "ren" og tryk "Enter". Denne operation fjerner den nuværende partition fra USB-nøglen, så sørg for at have fjernet alle data fra den enhed, du vil beholde.

6 Skriv "oprette partition primær" og tryk på "Enter". Denne kommando opretter en ny partition på USB-nøglen.

7 Skriv "aktiv" og tryk "Enter". Denne kommando gør den nye partition bootable.

8 Skriv "format fs = FAT32 hurtig" og tryk på "Enter". Dette formaterer partitionen, hvilket gør det muligt at gemme data på den.

9 Skriv "tildele brev = e" og tryk på "Enter". Dette giver USB-nøglen drevbogstavet "E:" i Windows. Hvis du allerede har et drev med denne opgave, skal du bruge et andet brev.

10 Luk kommandoprompten og indsætte disken til det operativsystem, du vil installere. Hvis disken automatisk viser en vindue installation, lukke vinduet.

11 Åbn menuen Start, og klik på "Computer" ikonet.

12 Højreklik på ikonet for det optiske drev, og vælg "Explore".

13 Tryk på "Ctrl" og "A" tasterne for at fremhæve alle de filer og mapper på operativsystemet disken. Højreklik på filerne og vælg "Kopier".

14 Klik på "Tilbage" for at vende tilbage til "Computer" vinduet, og dobbeltklik på ikonet for USB-nøglen.

15 Højreklik i det åbne vindue og vælg "Sæt ind" for at kopiere indholdet af operativsystemet disk til USB-nøglen.

16 Flyt USB nøglen til en computer uden et optisk drev at begynde at installere operativsystemet.


relaterede artikler