Sådan Indtast adresse Brug MS Outlook

September 8

Microsoft Outlook er en af ​​mange e-mail-klient programmer til rådighed, der er designet til at kommunikere med en e-mail-server til at sende og modtage meddelelser. Hvis du har en e-mail-konto sat op på en hjemmeside som Gmail eller Yahoo, eller på et lokalt netværk på din skole eller arbejdsplads, kan du give Outlook kontoens oplysninger, så du kan læse og skrive e-mails via det. For at tilføje en ny adresse til Outlook liste over konti, skal du bruge et par stykker af simple oplysninger om din e-mail-server.

Instruktioner

1 Åbn Outlook menuen "Funktioner" og klik på "E-mail-konti." Dette vil bringe en konto management guiden. Vælg "Tilføj en ny e-mail-konto" og klik på "Næste".

2 Vælg den protokol, via hvilken Outlook bør forsøge at kommunikere med e-mail-serveren. De fleste nyere e-mail-udbydere nu bruge IMAP, men mange af dem støtter POP3 så godt. Se dokumentationen på din server hjemmeside, eller spørg din systemadministrator, hvis du er usikker på, hvad du skal vælge. Klik på "Næste".

3 Indtast det navn, du ønsker skal vises på dine udgående e-mails. Indtast også den faktiske e-mail-adresse, brugernavn - som regel lige adressen igen - og adgangskode til din konto, og serverens SMTP og POP eller IMAP-adresser. Igen, tjekke din dokumentation eller tale med din administrator for at være sikker på disse adresser, men ofte er de af formatet "protocol.website.com" - "smtp.gmail.com," for eksempel, eller "pop.yahoo .com. " Klik på "Test kontoindstillinger", hvis du vil være sikker på de indstillinger, du har angivet arbejde, og klik derefter på "Næste".

4 Klik på "Flere indstillinger". Dette bringer en ekstra dialogboks af e-mail-indstillinger. Afhængig af din e-mail-server, kan det være nødvendigt at foretage ændringer i disse indstillinger - igen, tjek din dokumentation. De fleste web-baseret e-mail-tjenester, for eksempel, indeholder detaljerede vejledninger til de korrekte Outlook-indstillinger. Klik på "OK", når du er færdig med at foretage ændringer.

5 Klik på "Næste" og derefter "Finish". Din nye konto vil blive vist i Outlook konto liste, og du vil være i stand til at sende og modtage e-mail gennem det.