Sådan Konverter 8MM Kassetter til DVD

June 4

Konvertering 8 mm kassetter til DVD kan gøres forholdsvis nemt i dit eget hjem. Det tager lidt tid, men det er det værd at være i stand til at kopiere din gamle 8 mm optagelser på en mere permanent digitalt format.

Instruktioner

1 Tilslut dit 8 mm kassetteafspiller til et digitalt videokamera. Check hvad slags udgange kommer fra din 8 mm kassetteafspiller og hvilken slags indgange kan gå ind i din digitale videokamera. Købe den korrekte ledning.

2 Tilslut dit digitale videokamera til computerens FireWire-port, også kendt som IEEE 1394-porten.

3 Sæt dit videokamera på Playback eller VCR mode og tryk på "Play" på din 8 mm båndoptager. Du bør se optagelserne fra din kassette på videokameraets skærm.

4 Læg dit digitale video fanger software og trykke på "Record" for at begynde at optage video. Hvis du ikke allerede har videooptagelse software, downloade et gratis program, som f.eks VirtualDub. Se afsnittet for et link Resources.

5 Brænd de erobrede filer til en DVD ved hjælp af software, såsom Roxio eller Nero. Hvis du ikke har nogen dvd-brænding software installeret på din computer, skal du bruge et gratis program, som f.eks CDBurnerXP. Se afsnittet for et link Resources.


relaterede artikler