Sådan Set Up en Mac-konto

November 8

Sådan Set Up en Mac-konto


En Mac-konto, som nu er kendt som MobileMe, er mere end blot en e-mail-konto, som det også overfører alle dine vigtige data til din computer og Apple bærbare enheder. Kontakter, bogmærker, kalendere og flere overføres fra MobileMe-serveren og modtaget af dine enheder til at opretholde den samme information, uanset hvilken enhed du bruger. Opsætningen proces gør det muligt at vælge, hvilke emner der skal synkroniseres i MobileMe og vælge, hvilke enheder vil indgå i datasynkronisering processen.

Instruktioner

1 Besøg MobileMe side på Apples hjemmeside (se Resources). Klik på "Free Trial" i øverste højre hjørne af browservinduet.

2 Opret et MobileMe medlemsnavn i det ønskede medlem navnefeltet. Medlemmet navn skal være mellem tre og 20 tegn langt. Det tjener som din e-mail-adresse, hvis navnet findes på MobileMe-tjeneste.

3 Opret en adgangskode, der består af 32 tegn. En sikker adgangskode indeholder både bogstaver og tal, og er svært for andre at finde ud af.

4 Indtast dit fulde navn og alternativ e-mailadresse i det relevante felt. Vælg dit land fra landet rullemenuen.

5 Vælg dit sprog fra drop-down menuen sprog. Indtast din fødselsdato i drop-down menuen. Vælg et sikkerhedsspørgsmål fra listen over mulige spørgsmål, og indtast svaret i svaret feltet. MobileMe beder dig med sikkerhedsspørgsmålet hvis du glemmer din adgangskode til at bekræfte din identitet.

6 Klik på "Fortsæt" og vælge din betalingsmetode på toppen af ​​browservinduet. Indtast dit kredit- eller betalingskort kortets 16-cifret nummer. Indtast sikkerhedskoden på bagsiden af ​​kortet.

7 Indtast udløbsdatoen. Skriv din faktureringsadresse og telefonnummer i det relevante felt. Den faktureringsadresse skal matche adressen på dit kredit- eller betalingskort.

8 Klik på vilkår eller serviceaftale boksen, og klik på "Tilmeld".


relaterede artikler