Computer Aided Drafting & Design Technology

November 10

Computer Aided Drafting & Design Technology


Computer Aided Design og udarbejdelse (CADD) teknologi er det sæt af værktøjer, der anvendes til at producere de høj præcision grafik kræves af arkitektur, ingeniørarbejde, konstruktion og andre industrier. Sådanne brancher bruger disse grafik til at fremstille varer og maskiner, både for de endelige forbrugere og andre virksomheder. CADD erstatter eller hjælpemidler traditionelle værktøjer, der anvendes til at skabe præcision grafik. Disse værktøjer omfatter udarbejdelse blyanter, papir-baserede tegninger, vinkelmålere, linealer, fransk kurver, regnemaskiner og andre emner.

Den Workflow

Den CADD tekniker får en skitse fra en ingeniør eller arkitekt, der også angiver kriterier, at objektet er repræsenteret ved skitsen skal opfylde. Teknikeren & # 039; s opgave er at omsætte denne skitse til et sæt tegninger, der angiver præcis den form, størrelse - og til tider farve og tekstur - af hver del af objektet. Tegningerne derefter gå til det hold, der bygger objekt ifølge tegningen & # 039; s specifikationer.

Udseende

CADD teknologi giver designere og teknikere til at trække på computerskærme til fremstilling af tekniske tegninger, der opfylder arkitektur, teknik og konstruktion (AEC) standarder. Teknologien består af desktop arbejdsstationer, der kører CADD software.

CADD software tilbyder flere "viewports" hvorigennem at se en tegning. Disse viewports er virtuelle vinduer til top, venstre, højre, bund, ryg og forsider af objektet, at tegningen repræsenterer. CADD teknikere bruge en standard computer mus og tastatur til at trække ind i disse viewports - nogle gange mere end en samtidig - at skabe en tegning, der fuldt ud illustrerer og definerer objektet.

Som tekniker trækker, hendes CADD software viser størrelsen og vinkler på dele af tegningen. For eksempel, som hun slæber musen for at tegne designet til et hvælvet tag, vil CADD software vise skiftende diameter af kuplen. Enhederne vises, f.eks inches, meter eller generiske enheder - vil afhænge af muligheder, hun er angivet til CADD software før eller under design session.

3-D Viewports

De beskrevne tidligere viewports (f.eks top, bund) aren & # 039; t de eneste vinduer til virtuelle genstand, der teknikeren gør. Han kan også angive nogen orientering og position i 3-D rum, hvorfra man kan se et objekt. For eksempel, han & # 039; ll bruge sin software & # 039; s navigation værktøjer til at angive en placering tre meter til venstre, to meter foran og 1,5 meter på toppen af ​​et hus, han & # 039; s tegning. Han & # 039; ll derefter orienterede denne viewport at se på hus & # 039; s eksakt geometriske centrum ved en forstørrelse (dvs. zoom) faktor to. Han kunne skrive disse viewport parametre ved deres numre, for at være præcis. Men han & # 039; ll mere sandsynligt klik og trække med musen.

Modeling

En 3-D billede af et sæt 2-D tegninger wouldn & # 039; t være meget brug, men en realistisk gengivelse - én simulerer virkelige verden skygger, teksturer og farver - af 3-D objekt at tegningen repræsenterer er uvurderlig for CADD. Mange CADD programmer har derfor sådanne funktioner. Den primære fordel, de giver gør det muligt for udformningen af ​​et objekt på en måde, mere nøje efterligner udformningen af ​​en fysisk genstand, i forhold til at arbejde i kun de 2-D visningsporte.

Andre CADD Brugere

Selvom CADD brugere er som regel virksomheder, der fremstiller industrimaskiner, bygninger og forbrugsgoder, nogle mennesker og organisationer bruger CADD teknologi til at producere hele scener og riger virtuelle objekter, der eksisterer kun til visning. Filmmagere og andre kunstnere er blandt disse CADD brugere.


relaterede artikler