Sådan Upload Billeder fra Mobile Me til iPhoto

July 11

Apples MobileMe giver brugerne adgang til deres e-mail, kontakter, kalendere, fotografier og andre oplysninger fra alle steder med internetadgang. Mobile værktøjer såsom Apple iPhone giver dig mulighed for at uploade dine billeder direkte til din MobileMe-konto på farten, og Apples iPhoto software giver dig mulighed for at organisere og redigere billeder og fotoalbum fra din Mac-baseret computer. Brug standard kommandoer i Safari-browseren, kan du overføre dine MobileMe billeder til iPhoto øjeblikkeligt.

Instruktioner

1 Åbn din Safari webbrowser og gå til MobileMe hjemmeside for at få adgang til din konto. Klik på ikonet fotoalbum få adgang til dine billeder, og vælg det album, der indeholder de billeder, du vil importere til iPhoto.

2 Klik på et fotografi, du vil overføre til iPhoto. Skriv "Ctrl" -tasten og klik på fotografiet for at aktivere en fly-out menu og vælge "Tilføj Billede til iPhoto Library." IPhoto automatisk.

3 Gentag trin 2 med eventuelle andre fotografier, du ønsker at uploade til iPhoto. Organisere og redigere dine billeder som ønsket i iPhoto.


relaterede artikler