Sådan opgraderer en HP Pavilion zd8000 Video Card

April 10

Sådan opgraderer en HP Pavilion zd8000 Video Card


Videoen eller grafikkortet i din HP Pavilion zd8000 sender et videosignal til computerens LCD-skærm. Hastigheden og kvaliteten af ​​de billeder og video på skærmen er i vid udstrækning bestemt af kvaliteten af ​​grafikkortet. Mange software design og gaming applikationer kræver kraftige grafikkort for tilfredsstillende. Opgradering af din Pavilion bærbare grafikkort kræver, at du helt skille din bærbare computer. Selvom det er forholdsvis nemt at gøre, udfører denne procedure selv kan ugyldiggøre producentens garanti.

Instruktioner

1 Luk din Pavilion zd8000 laptop og afmontere alle kabler og enheder fra enheden. Luk skærmpanelet. Placer den bærbare computer med forsiden nedad på en flad arbejdsflade. Vend den bærbare computer, så den forreste åbning vender mod dig. Fjern batteriet fra dets rum i bunden af ​​den bærbare computer. Batteriet er fastgjort på plads af en løftestang enkelt frigivelse.

2 Fjern de fire Phillips-skruer sikre harddisken dækslet til det nederste venstre hjørne af den bærbare computer. Fjern låget, tage fat i harddiskens plastik pull-fane, og træk harddisken lige op og ud af harddisken rum.

3 Fjern enkelt Phillips-hoved skrue sikre cd / dvd-drev til det øverste venstre hjørne af den bærbare computer. Indsæt en papirklips i hullet udgivelsen langs ansigtet af drevet, og skub papirclips ind i hullet, indtil drevet skubber fra den bærbare computer. Tag cd / dvd-drevet helt.

4 Find det trådløse kort placeret til højre for harddisken inde harddisken rum. Brug en pincet til at afbryde de to antennekabler fra det trådløse kort. Spred fastgørelsesklemmerne i hver ende af kortet. Vip den opad og derefter fjerne det trådløse kort fra dets rum. Sæt den til side.

5 Fjern hukommelse dækslet og dens fastholde Phillips-skruer fra midten af ​​den bærbare computer. Spred fastgørelsesklemmerne på hver side af hukommelsesmodulet inde i rummet. Vip RAM modulet opad i en vinkel, og træk modulet ud af hukommelsen slot. Gentag dette for hvert modul fjernes fra den bærbare computer.

6 Fjern alle Phillips-skruer fra bunden huset og fra bagpanelet af den bærbare computer, hvor strøm og data porte er placeret. Placer den bærbare computer med forsiden opad og bøje skærmen. Fjern dækpladen fra den bærbare computer. Kontakten dækning er den tynde plastik strimmel placeret over tastaturet forsamling. Det skal være let at fjerne, hvis du løste alle skruer fra bunden huset.

7 Brug en flad skruetrækker til at frigøre de fire låse placeret bag den øverste række af taster. Tag fat i overkanten af ​​tastaturet, vip den opad i en vinkel, og derefter placere tastaturet nedad på håndledsstøtten. Afbryd store båndkablet strækker sig fra den nederste side af tastaturet til bundkortet. Fjern tastaturet fra den bærbare computer.

8 Find og frakoble LCD videokablet der strækker sig fra den venstre side af displayet til grafikkortet nær centrum af bundkortet. Fjern Phillips-skruer fra hver skærm hængsel. Fjern forsigtigt hele skærmpanelet samling fra den bærbare base. Placer den står op på en flad overflade.

9 Tag alle kabler er knyttet til bundkortet fra den bærbare 's øverste beklædning. Den øverste hylster er den vigtigste plastik stykke dækker hele overfladen af ​​bundkortet. Disse kabler skal være tilgængelige gennem hullerne i den øverste beklædning. Fjern de resterende Phillips-skruer sikre top kabinettet til den bærbare base. Fjern forsigtigt den øverste kabinettet fra den bærbare computer.

10 Find videokortet nær centrum af bundkortet. Fjern alle Phillips-skruer sikre grafikkortet på plads. Tag fat i videoen kortets plast trækflig og derefter løfte lige op for at afbryde kortet fra bundkortet. Fjern grafikkortet fra den bærbare computer.

11 Vende denne procedure for at installere den nye grafikkort og saml den bærbare computer.

TIPS

  • Brug en antistatisk håndledsstrop for at undgå elektrisk skade på din bærbare computer.
  • Opbevar alle fjernede hardwarekomponenter i statisk-fri plastikposer.

relaterede artikler