Grundlæggende Computer Reparation Tutorial

April 10

Computer problemer kan være frustrerende, især når du ikke er i stand til at løse dem selv. Hvis du har en computer, der er stadig under garanti, så altid bruge dine garantiservice til deres fulde kapacitet. Hvis din computer ikke er under garanti så du kan have til at betale et værksted til at ordne det, men der er et par grundlæggende reparationer du selv kan gøre, før at bruge penge på et værksted.

Drivere er vigtige

En driver er et stykke software, som du lægger på din computer, der gør det muligt for computeren at genkende et stykke hardware og bruge denne hardware korrekt. En driver er nødvendig for ethvert kort eller en del, du kan installere i en computer, eller som du kan tilslutte op til din computer udefra. Hvis du hook noget op til din computer og computeren genkender ikke det udstyr, så kontrollere, om en driver-cd kom med det nye udstyr. Hvis det gjorde, så bare placere driveren disken i cd-drevet, og følg vejledningen, som de vises på skærmen. Hvis du ikke kan finde driveren disk eller købt udstyr, der anvendes uden fører disk, så bare lave en søgning på internettet for denne driver. Når du finder driveren bør du være i stand til sikkert indlæse det på din computer.

Undertiden printere eller andre eksterne enheder, der har arbejdet fint i årevis stoppe med at arbejde. I mange tilfælde er det fordi din driver enten skal opdateres, eller en konflikt med chaufføren og et andet program har forårsaget dig til brug for at genindlæse driveren. Dette er ikke ualmindeligt. Tjek producentens hjemmeside for at se, om en driver opdatering er tilgængelig, og hvis der ikke er updat, e derefter blot slette den eksisterende driver fra dit system og genindlæse føreren enten fra den cd, der fulgte med udstyret eller fra producentens websted. Når du køber noget, der kræver et drev til at fungere på din computer, altid holde driver CD handy just in case.

Vira

Mange af de problemer, du vil opleve med softwaren er resultatet af virus samlet op fra en Internet hjemmeside eller en e-mail vedhæftet fil. Det er en god idé at have anti-virus software, der kører på din computer på alle tidspunkter, og du skal også sørge for, at dit anti-virus software opdateres regelmæssigt, og at regelmæssigt planlagte scanninger bliver gjort på din computer. Hvis du afhente en virus, at din beskyttelse software ikke kan tage sig af, og virus er opdaget i et system scanning af dit anti-virus software, nedskrive navnet på virus og gøre en søgning på internettet for det. Nogle gange er der hurtige løsninger til nye vira, der tilbydes af anti-virus producenter, der kan hjælpe med at lindre din virus problem. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at re-indlæse dit operativsystem for at slippe af med en virus. Hvis dette er tilfældet skal du sørge du har sikkerhedskopieret alle dine vigtige oplysninger fra din computer, og har en professionel tekniker indlæse dit operativsystem, hvis du ikke ved hvordan.

Overophedning

Nogle gange kan en computer bliver overophedet, og dette vil føre til fejl eller lukke ned. Der er et par ting, du kan gøre for at kontrollere og se, om overophedning er problemet computeren er at have. Den første ting at gøre, er at kontrollere og se, om din computer er at få den rette luftgennemstrømning. Rengør støv og andet snavs ud af ventilationshullerne i ryggen og forsiden af ​​din computer sag, og sørg for, at computeren er på et sted, hvor luften kan strømme og varmen skabt af strømforsyningen kan sprede ordentligt. Kontroller, om ventilatoren kommer på fra tid til anden, og hvis det ikke er så køb en billig erstatning fan og installere den så hurtigt som muligt. Ved at observere, hvordan den aktuelle ventilator er installeret, kan du nemt bestemme, hvordan du installerer en ny fan. Hvis din strømforsyning er konstant kører meget varmt så kan det være nødvendigt at udskifte. Se i manualen til din computer for at se, hvordan du udskifter strømforsyningen, eller besøge producentens websted.


relaterede artikler