Sådan foretages fejlfinding Dead Laptops

April 22

Sådan foretages fejlfinding Dead Laptops


Bekvemmelighed og komfort, en bærbar computer giver er årsagen bag dens enorme popularitet. Dog kan en død bærbar føre til flere timers spildtid og stress. Reparation af en bærbar computer kan være en meget dyr proces, med omkostninger løbe ind i hundredvis af dollars. Forinden dog følge et par enkle metoder til at foretage fejlfinding en døde.

Identifikation & Montering af Problem

Der er flere vigtige komponenter i en bærbar computer, der har brug for at være i perfekt stand til den bærbare computer til at fungere ordentligt. Først helt og grundigt kontrollere bearbejdning af komponenter såsom AC-adapter, batteri, ventilator, skærm, harddiske, havne og strømstikket. I de fleste tilfælde er problemet, fordi en af ​​de ovenfor nævnte komponenter er stoppet fungerer korrekt. Det kan være så simpelt som en løs forbindelse: Toshiba billedet ovenfor behov strømforsyningen port resoldered (til en pris på under $ 100).

Kontroller først, LED statusindikatorer på den bærbare computer. Slut den bærbare computer til strømforsyningen. Kontroller, at ledninger og stik er tilsluttet korrekt. Når lysene er tændt, når tilsluttet en strømforsyning, skal du kontrollere laptop batteri. Tip: Læs brugervejledningen givet sammen med den bærbare computer, hvor du vil finde forslag om at forlænge batteriets levetid. Gennemføre dem for at sikre, at batteriet kommer tilbage til livet. Aflad batteriet mindst en gang om ugen.

En fejl på bundkortet kan identificeres med fraværet af lyd normalt høres, når den bærbare computer fan er på. Tilslut en ekstern skærm med et VGA-stik og derefter kontrollere, om den bærbare computer lyser eller ikke med hjælp fra den eksterne skærm. Ifølge ElectronicInfoOnline.com, kan du ændre skærmen fra den bærbare computer LCD til den eksterne skærm på HPs med Fn & F4, Toshibas med Fn & F5 nøgler og IBMs med Fn & F7 nøgler til IBMs. Hvis den eksterne skærm ikke lyser, skal du udskifte skærmkortet og hovedbestyrelsen. Hvis den eksterne skærm lyser, åbner hoveddelen af ​​den bærbare computer og kontrollere forbindelserne. Det mest almindelige problem ville være en defekt og revnet LCD display, der skal udskiftes.

En bærbar computer har brug for tilstrækkelig køling: blæseren skal fungere korrekt. Hvis ventilatoren får virkelig støjende over tid eller starter med fuld fart og derefter sinker i høj grad, betyder det, at ventilatoren har lidt under varmebeskadigelse. Udskift den med en god kvalitet fan. I tilfælde af en harddiskfejl, købe et nyt drev og forsikre den er forenelig med BIOS.

Det meste af tiden, de modem, netværk port eller strømstik forbindelser bliver løs og fører til en bærbar computer lukning. Hvis du tror, ​​det kan være problemet, revurderer tilslutningerne og gendanne dem til deres oprindelige tilstand.