Sådan Helt Fjern en trojansk virus fra computeren

March 23

Sådan Helt Fjern en trojansk virus fra computeren


Trojan virus er en type malware --- software, som er designet til at skabe skade. Disse programmer har evnen til at kopiere sig selv, skader filer og programmer, og gøre computeren køre langsomt eller slet ikke, hvis efterlades uden opsyn. Fjernelse af disse trojanske virus er ikke en vanskelig opgave, men det er tidskrævende. Men ignorere trojanske virus vil kun gøre situationen værre.

Instruktioner

1 Download den gratis Autoruns software fra Windows Sysinternals. Dobbeltklik på ikonet på skrivebordet og udpakke filen, hvilket placerer den i C: \ Autoruns når du bliver bedt om en filplacering.

2 Start computeren i fejlsikret tilstand. Tænd for computeren og trykke på "F8". En række muligheder vil blive præsenteret. Brug piletasterne til at flytte gennem mulighederne, skal du vælge "Safe Mode" og tryk "Enter".

3 Vælg "Start" menuen, derefter "Computer". Find C: ". Autoruns.exe" \ Autoruns mappen og dobbeltklik på

4 Vælg "Indstillinger" for at nå menuen Indstillinger. Klik på afkrydsningsfelterne ud for hver af disse muligheder: "Medtag tomme steder," "Bekræft kode signaturer" og "Skjul underskrevet Microsoft poster". Tryk på "F5" på tastaturet for at opdatere indstillingerne.

5 Slet mistænkelige filer fra programmet. De fleste mistænkelige filer vil blive placeret på "Tjenester" eller "Logon" faner. Men det er tilrådeligt at se under alle otte faner, der er tilgængelige. Kig i kolonnen "Image Path" for at finde mistænkelige filer. Når du finder dem, skal du højreklikke på filnavnet og vælg "Slet". Luk Autoruns programmet.

6 Se skjulte filer på computeren. Vælg "Vis" på "Computer" skærm, og vælg "Mappeindstillinger". En dialogboks vises; vælg "Vis" fanen. Klik på "Vis alle filer" og derefter "Anvend". Klik på "OK" og afslutte dialogboksen.

7 Fjern de samme mistænkelige filer fra C: \ drev. Højreklik på filnavnet og vælg "Slet". Nu, at filerne er blevet fjernet fra menuen Start og vigtigste drev, skal computeren fungere korrekt.