Sådan Upload til S3 med Python

May 9

Amazons cloud-baserede Simple opbevaring service, der anvendes af virksomheder som PBS og Yelp, giver triple-redundant Internet lagring og høj tilgængelighed med forholdsvis lave omkostninger. Amazon giver ikke en bruger-vender upload facilitet, dog kun programmatisk adgang. Du kan uploade til S3 i Python bruge boto Python API.

Instruktioner

1 Skriv "easy_install boto" ved en kommandoprompt.

2 Åbn en ny fil i din tekst editor, og navngive den med en ".py" filtypenavn.

3 Føj følgende kode i filen til at autentificere dig selv til Amazons S3 service. Udskift <aws adgangsnøgle> og <aws hemmelige nøgle> med din AWS adgangsnøgle og AWS Secret Key.

fra boto.s3.connection import S3Connection
conn = S3Connection ( '<aws adgangsnøgle>', '<aws hemmelige nøgle>')

4 Indtast følgende kode i filen for at oprette eller åbne din spand. Når du har en forbindelse objekt åbner du kan bruge "create_bucket" funktionen for at få adgang din lagerplads spand. Udskift <bucketname> med navnet på din spand. Hvis den ikke eksisterer, vil den blive oprettet for dig.

b = conn.create_bucket ( '<bucketname>')

5 Skriv følgende kode til at oprette eller åbne en nøgle til at gemme dine data. Udskift <minfil> med navnet på nøglen. "Nøglen" funktion tager en spand som parameter.

fra boto.s3.key import Key
k = Key (b)
k.key = '<minfil>'

6 Indtast følgende kode til at uploade dine data til S3. Den "set_contents_from_filename ()" funktion tager en fil sti og uploader indholdet. Den "set_contents_from_string" funktion indstiller indholdet af nøglen fra enhver streng.

k.set_contents_from_filename (foo.jpg «)
k.set_contents_from_string ( 'Dette er en test af S3')


relaterede artikler