Hvordan konverterer jeg animationer med lyd i Yahoo?

July 16

"Animationer med lyd" er særlige humørikoner bruges i Yahoo Messenger. De kan sendes ved at klikke på en smiley i animationer med lyd værktøjslinjen øverst på Yahoo Messenger samtale vindue. De Yahoo hørbare humørikoner er i SWF eller "Flash" filformat. Men er det muligt at spare den hørbare humørikon til din computer og konvertere det til et andet format, som giver dig mulighed for at bruge den hørbare humørikon i en video, eller bare sende det via e-mail til en bruger, som ikke er i stand til at spille en Flash fil. Du kan konvertere hørbare humørikoner ved at bruge en gratis online konvertering service.

Instruktioner

1 Åbn din Yahoo Messenger-program og logge ind på din konto.

2 Dobbeltklik på en kontaktpersons navn for at åbne en samtale vindue.

3 Klik på animationer med lyd ikon, en gul smiley med store røde læber, i toppen af ​​samtalen vinduet for at åbne animationer med lyd værktøjslinjen.

4 Højreklik på den hørbare humørikon og vælg "Gem destination som" fra popup-menu. Vælg, hvor du vil gemme humørikon filen, og klik på "OK" knappen.

5 Åbn din internetbrowser, og gå til en gratis online fil konverter service, såsom Zamzar, YouConvertIt eller Convert.Files.

6 Klik på "Vælg fil" eller "Browse" knappen for at åbne en ramme, der viser filerne på din computer. Naviger til den fil, du lige har gemt, og klik på den for at vælge den. Klik på "OK" knappen.

7 Brug drop-down menuen mærket "Konverter til" eller "Output Format" for at vælge lydformat du ønsker for din hørbare humørikon fil. For eksempel kan du konvertere den til en MP4 eller MOV-fil, hvis du ønskede at bruge det i en video, eller hvis du ønsker at e-maile den til nogen, der ikke kan afspille Flash-filer.

8 Indtast din e-mailadresse i den medfølgende tekst feltet.

9 Klik på "Konverter" knappen.

10 Tjek din e-mail med et download link sendt fra konverteren service. Når det ankommer, åbne e-mailen og klikke på download-linket for at downloade den konverterede hørbare emoticon filen til din computer.


relaterede artikler