Hvad er en .DXF fil i AutoCAD?

December 27

Hvad er en .DXF fil i AutoCAD?


En tegning Exchange Format (DXF) fil i AutoCAD indeholder tekst og grafiske elementer, der er tilgængelige med AutoCAD, samt andre computer-aided design programmer. Filerne lad du udveksle to- og tre-dimensionelle tegninger med andre, der bruger CAD-programmer. En DXF fil kan også indeholde vektor elementer, herunder polygoner, figurer, linier og kurver samt dimension information relateret til vektorelementerne.

data Exchange

AutoCAD er i stand til at skabe, åbning og behandling DXF filer, herunder filer oprettet i andre CAD-programmer. Formatet er ikke enestående for AutoCAD, den er universel blandt CAD-programmer. Autodesk, AutoCAD producenten, skabte filformatet i 1982 strengt til udveksling af tegninger og relaterede data blandt lignende CAD-programmer.

Formatering

En DXF filformat understøtter binære og ASCII-data. Ældre DXF filer kan åbnes med nyere CAD-programmer, herunder SolidWorks eDrawings Viewer, IMSI TurboCAD, DWG2Image Converter og Open Office Draw på Windows og Linux-systemer.

DXF Sektioner

En DXF fil består af en header sektion indeholder generelle oplysninger om tegningen (r) i filen. Efter afsnittet Header, en Klasser komponent indeholder oplysninger i forbindelse med ansøgningen filen blev oprettet i. En tabel komponent indeholder oplysninger om hvert enkelt punkt i filen, og en Blocks komponent indeholder beskrivelser af enheder, såsom tegninger, i filen. En Enheder komponent indeholder tegninger og en Objekter komponent indeholder oplysninger relateret til enhver ikke-grafiske objekter i filen. En Thumb-Nail-Image komponent indeholder eksempler på hver tegning og grafiske elementer i filen. Hver DXF fil indeholder en end-of-file markør, der fortæller CAD-program, der ikke yderligere oplysninger forbliver i filen.

Åbning

Åbn dit CAD-program og klik på "File". Vælg "Ny" for at oprette en tom tegning fil. Du har brug for en tom tegning fil til at indlæse oplysninger fra en DXF-fil, ellers filens indhold vises ikke korrekt. Klik på "Filer" og derefter vælge Åbn ", og gå til den mappe med DXF-fil, du vil åbne. Dobbeltklik på filnavnet for at åbne den. DXF-filen åbnes i det tomme tegning til visning, redigering eller udskrivning.


relaterede artikler