Sådan Flet FeedBurner Feeds

March 1

Sådan Flet FeedBurner Feeds


Fletning flere feeds er den perfekte måde at give dine læsere til nemt holde sig opdateret på alt dit indhold uden at abonnere på hvert websted, du skriver om. Du kan også flette feeds til at skabe en mashup af uanset indhold, du gerne vil. Mens FeedBurner ikke tilbyder et værktøj til at kombinere feeds, kan du bruge Yahoo! Pipes at fusionere to eller flere FeedBurner-feeds i en "Pipe", som brugerne kan abonnere på ligesom enhver anden type foder.

Instruktioner

1 Log ind Yahoo! Pipes. Klik på "Opret Pipe." (Hvis du ikke allerede har en Yahoo! -konto, Skal du oprette en.)

2 Afslut dialogboksen, der vises ved at klikke på det røde "x" i øverste højre hjørne.

3 Træk "Fetch Feed" fanen i dialogboksen område for at skabe en "Fetch Feed" dialogboksen. Klik på plustegnet, der vises i feltet ud for "URL", indtil der er en separat tekst område for hvert feed du ønsker at flette. For eksempel, hvis du fusionere tre feeds, skal du klikke på plustegnet to gange, så tre tekst områder er vist.

4 Indtast de webadresser for hvert feed du vil flette.

5 Klik på cirklen på den nederste kant af kassen "Fetch Feed", og træk det til kredsen på toppen af ​​boksen "Pipe Output".

6 Klik på "Gem" og skriv et navn til din pibe i boksen, der vises. Klik på "Gem".

7 Klik på "Kør Pipe" fanen.

8 Klik på "Publish". Din fusionerede foder er nu live. URL'en til din nye foder vises øverst på skærmen ved siden af ​​ordene "Pipe web-adresse."