CD Cover Design Tutorial

December 8

CD Cover Design Tutorial


Uanset om du forsøger at fremme din bandets første album eller give en gave af en sang kompilering, pynte din cd-cover med en dekoreret låg. Designing CD covers er ikke kun for etablerede grafikere; du kan oprette din egen gennem en række af edb-programmer. Inden for et par minutter, har du en juvel tilfælde indsætter klar til at fremme sød musik til dine lytternes ører.

Instruktioner

Brug Paint

1 Åbn Paint, trække ned i "Image" menuen og indstille dine dimensioner 4.724-inches af 4.724-inches, og klik på "OK" knappen. En blank hvid firkant vises på skærmen.

2 Klik på "Tekst" værktøj, der ligner en "A" og placer markøren nær toppen af ​​dækslet. Indtast CD cover titel og valgfri band navn, såsom "Greatest Hits af de keltiske Wonders" eller "Fun Road Trip Compilation fra Davida til Ed." En yderligere mulighed er at oprette en anden tekstlinje med mere information, såsom "Med den første hit single, "i Love My Maine Coon" "eller" Nyeste udgivelse i 10 år. "

3 Klik på "Blyant" værktøj, vælge en farve fra "Color Picker" nederst på skærmen og tegne en skitse af et billede, såsom en guitar, palme eller abstrakt design på skærmen. Klik på "Paint Bucket" værktøj og klik inde i billedet, der fylder den med farve.

4 Skift tilbage til "Blyant" værktøj, ændre maling farver og tilføje flere detaljer til grafikken. Skift til "Paint Bucket" igen, skal du vælge en maling farve, du endnu ikke har brugt og klik inde i hvide rum CD cover til at give det en farvet baggrund.

5 Træk ned menuen "Filer", klik på "Gem som" navngive filen som "CelticCD" og gem den til din computer.

Brug af Photoshop

6 Åbn Photoshop, trække ned i menuen "Filer" og klik på "Ny". Navngiv filen "NewCDCover" og sæt begge dimensioner til 4.724-inches. Klik på "OK" knappen. Træk ned menuen "Filer" igen, klik på "Åbn", og gå til et billede til CD cover, såsom et billede af dit band eller et billede af dit kæledyr. Dobbeltklik på filen, som åbner i Photoshop.

7 Klik på "Lasso" værktøjet på "Funktioner" paletten, tegne en kontur omkring den del af billedet skal bruges til låget og trykke på "Ctrl" og "C" tasterne på tastaturet for at kopiere markeringen. Klik tilbage til feltet "NewCDCover" og tryk "Ctrl" og "V" tasterne for at indsætte det kopierede område. Træk den på plads med din cursor.

8 Klik på "Type" værktøj, der ligner en "T" og vælg en skrifttype, størrelse og farve fra teksten værktøjslinjen øverst på siden. Placer markøren på forsiden boksen og skriv navnet på den CD, som "My Favorite Love Songs" eller "The Janofsky Band Hits byen."

9 Giv cd'en dække en iøjnefaldende baggrund ved at klikke på "Paint Bucket" værktøj, trækker ned "Fyld" menuen øverst på skærmen og vælge "Mønster". Klik ind i feltet "Mønster" ved siden af ​​det, og vælg en mønster, såsom skakternet eller silke. Skub "Opacity" bar ned til 20 procent, og klik inde i boksen "NewCDCover", som fylder lærredet med mønster.

10 Klik på højre-trekant, der peger i en cirkel ikon øverst til højre side af "Lag" paletten. Vælg "Sammenkopier billede." Træk menuen "Filer" nede, klik på "Gem som" og vælg et sted på din computer for at gemme CD cover.

Brug Publisher

11 Åbn Publisher, og klik "Blank Print Offentliggørelse." En standard 8,5-tommer med 11-tommer åbner; at ændre det, trække ned i menuen "Filer", klik på "Sideopsætning" og skriv 4.724-inches i begge dimension bokse. Klik på "OK" og udgiveren arbejdsområde justerer automatisk.

12 Klik på "tekstfeltet" værktøj, der ligner en "A" på et kartotekskort, på venstre side af skærmen. Tegn en tekstboks på CD cover og derefter indtaste dit band navn, CD titel, sang spor eller andre oplysninger. Fremhæv teksten og bruge værktøjslinjen øverst på siden for at ændre ordene »udseende.

13 Træk ned menuen "Indsæt", klik på "Billede" og vælg "Clip Art". Træk ned "Resultaterne skal være" menuen og marker feltet "Clip Art" for en tegneserieagtige billede, de "Fotografier" kasse til en realistisk dæksel billede eller kontrollere både for de fleste resultater.

14 Skriv et ord eller en sætning, som "band", "rockstjerne", "bluegrass" eller "road trip" i "Søg efter" feltet og klik på "Go". Rul gennem resultaterne, og dobbeltklik på et billede, der vises på cd cover arbejdsområde. Træk et hjørne af det at forstørre eller formindske den på plads. Tilføj flere billeder, hvis det ønskes.

15 Træk ned menuen "Filer", klik på "Gem som" navngive CD cover og gemme den på din computer.


relaterede artikler