Hvordan flytter jeg en Zone Alarm til min nye computer?

May 16

Zone Alarm er en "prisvindende Internet sikkerhed produktlinje," ifølge
Zonealarm.com. Det beskytter computere mod virus, spyware, hackere og identitetstyveri. Du kan købe Zone Alarm produkter direkte fra virksomheden og hente dem med det samme. Du kan også købe papirkopier af deres software fra en række forhandlere. Hvis du har en Zone Alarm produkt installeret på en computer, og du ønsker at flytte den til en ny computer, processen er ligetil.

Instruktioner

1 Tag Zone Alarm produkt fra dets nuværende placering på din computer. Klik på "Start" og derefter på "Alle programmer". Find "Zone Alarm" på listen. Så, i under-overskrifter, skal du klikke på "Uninstall ZoneAlarm Security".

2 Afslut afinstallationen. Når den næste boks popper op, klikker på knappen "Fjern". Du skal genstarte computeren, hvis afinstallere programmet ikke gøre det automatisk.

3 Installer Zone Alarm produkt på den nye computer. Enten downloade prøveversionen fra virksomhedens hjemmeside, eller bruge en cd, hvis du har en. Brug den samme licensnøgle som du tidligere har brugt til at låse programmet på din gamle computer.

TIPS

  • Hvis du har en multi-bruger Zone Alarm licens, behøver du ikke at fjerne programmet først. Du skal blot downloade prøveversionen og installere det på den nye computer, eller bruge din cd. Lås den ved hjælp af samme licensnøgle til hver computer.
  • Hvis din licens er udløbet, skal du forny det ved at besøge Zone Alarm hjemmeside. Har dit kreditkort klar til brug.