Sådan Burn Napster musik til en cd

October 21

Sådan Burn Napster musik til en cd


Napster er en juridisk online musiktjeneste, der lader dig lytte til og downloade spor at spille offline på din computer eller MP3-enhed, efter at du er blevet medlem. Når du har købt Napster spor, de er dine til at holde; du kan lave dine egne spillelister og brænde dem til cd'er til at lytte til derhjemme eller dele med venner. CD brænding proces kræver CD skriftligt software. Dette kommer pre-installeret i de fleste nye computere, men software som Roxio, Nero og Power2Go vil også opfylde dette krav.

Instruktioner

1 Åbn Napster hjemmeside på napster.com, logge ind på din konto og søge efter de sange, du vil downloade. Når du har fundet en sang, skal du klikke på "Download" knappen og følg instruktionerne på skærmen for at købe og hente sporet til din harddisk.

2 Indsæt en skrivbar tom cd. Afhængigt af computerens indstillinger, kan din CD brænder software åbnes automatisk, når du gør dette, ellers vil du nødt til at åbne den manuelt.

3 Åbn din CD brænder software, hvis det ikke allerede er åbnet automatisk. Opret en ny afspilningsliste med musik til at brænde, og i den dialogboks, der åbnes, skal du vælge mappen mærket "Napster" under "My Music". Denne mappe kan have et andet navn, hvis du har angivet en alternativ etiket, når du konfigurerer din Napster-konto.

4 Vælg de numre, du vil brænde til cd'en. Afhængig af musik brændende software, du bruger, kan du gøre det ved at klikke på de enkelte spor, eller ved hjælp af træk og slip-metoden.

5 Klik på "Brænd disk", når du har valgt de numre, du vil tilføje. Denne proces kan tage et par minutter, men softwaren vil give dig besked, når sporene er blevet kopieret til CD. Skub cd'en fra din computer, og det er nu klar til brug.


relaterede artikler