Sådan køber du en professionel fotoprinter

October 8

Mange professionelle fotografer rutinemæssigt tage billeder og sende dem ud til at blive udviklet af en ekstern kilde, som en fotoforretning. Men nogle fotografer købe deres egne fotoprintere, og derefter kan udskrive kopier af billeder i deres fritid. Denne artikel vil undersøge, hvordan man købe en professionel fotoprinter, så du kan udskrive dine egne billeder.

Instruktioner

1 Beslutte, om det vil gavne dig at købe en professionel fotoprinter. Du ønsker at sikre, at den er omkostningseffektiv. Multiplicer omkostningerne ved outsourcing et foto gange det antal billeder, du vil behøver udskrevet i løbet af de næste fem år, og se, om det er mere eller mindre end prisen på en professionel fotoprinter. Også input dit behov for at have mulighed for at udskrive fotos i en hurtig ekspeditionstid.

2 Overvej omkostningerne for blæk. Ved at eje din egen professionel printer, du også nødt til at beskæftige sig med prisen på blæk. Du bliver nødt til at udskifte blækbeholderne, hver gang de løber tør. Hvis du udskriver en betydelig mængde eksemplarer, kan blækket skal udskiftes hver måned eller mere. Forskning udgifterne til blæk til printeren og finde ud af, hvor mange kopier du generelt kan gøre på én blækbeholder, før du udskifter den. Vælg en printer, der har separate blækbeholdere for hver farve. På denne måde behøver du kun at udskifte den, der løber ud i stedet for dem alle på én gang.

3 Bestem dit budget. Det beløb, du skal bruge på billedet printer vil diktere, hvilke funktioner og muligheder, du får. Hvis du kun vil bruge omkring $ 500, bliver du nødt til at købe en lavere ende model. Dette kan betyde, at du ikke kan udskrive tabloid (11 af 17 tommer) størrelse billeder eller plakater. Det kan også betyde, at din billedopløsning er kun lidt bedre end en inkjet fotoprinter.

4 Bestem dine papir dimensionering behov for professionel fotoprinter. Hvis du har brug 11 med 17-tommers fotos, din fotoprinter har brug for kapacitet til at håndtere dette. Du skal muligvis udskrive plakatstørrelse billeder, der er bredere end de 11 inches, eller endda de 13 med 19-tommers modeller, der er tilgængelige. Hvis ja, du har brug for en printer, der har papirruller med en bredde på op til 24, 36, 42 eller 60 inches.

5 Finde ud af, hvis du har brug for evnen til at netværke forbindelsen, så mere end én person kan bruge printeren. Hvis du har et kontor, hvor mange personer, vil være nødvendigt at netværk til printeren, vil du ønsker en fotoprinter, der kan gøre dette. Vælg en, der har en automatiseret installation rutine, så du ikke behøver at bruge utallige timer at regne ud, hvordan til at oprette netværksforbindelser. Processen vil tage mindre tid, og du kan normalt downloade en kopi af brugervejledningen fra printerens selskabets hjemmeside (eller det vil komme med printeren).

6 Oplev hvor hurtigt du har brug for de billeder, der skal udskrives ud. Sørg for at vælge en professionel fotoprinter, der har tilstrækkelig hastighed til dine behov. Du kan antage, at mange printere ikke udskrives så hurtigt som specifikationerne. Hvis printeren, at den udskriver 20 sider i minuttet, kan du få 17 eller 18 sider i minuttet.

7 Beslutte, om der er et specifikt mærke af professionel fotoprinter du ønsker at bruge. Du kan vælge Canon, Kodak, eller Hewlett Packard. Når du foretager din beslutning, gøre nogle forskning online for at finde ud af, hvordan brugere har bedømt forskellige modeller af disse selskaber. Du vil også være i stand til at finde ud af, om der er problemer med visse modeller.

8 Vælg, om du har brug for en bærbar model eller et gulv model. Hvis du vælger gulvet model, vil du normalt bruge mere, men vil få højere output hastigheder og muligheden for større størrelse billeder. Dog kan en bærbar model tages med dig, hvis du har brug for at udskrive andre end kontoret steder, og kan tages for reparationer lettere.

TIPS

  • Blæk til mange printere kan findes online for meget bedre priser end at købe fra butikken eller firma, der solgte den professionelle printer. Må en søgning efter "printerblæk til ____________ fotoprinter," for at trække op resultater for den specifikke printer, du ønsker at købe. Du får en idé over nedsatte omkostninger.
  • Indse, at mange professionelle fotoprintere ikke har funktioner såsom at være i stand til at udskrive direkte fra et kamera eller være i stand til at redigere fotos før udskrivning dem.

relaterede artikler