Sådan bruges Facebook-indstillinger

October 11

Sådan bruges Facebook-indstillinger


Hvis du ikke har tilmeldt dig Facebook.com allerede, skal du tjekke det ud.Dette er ment som en hvordan til at guide. Dette er sådan et stort sted med så mange ansøgninger, at du aldrig vil løbe tør for ting at gøre. Dette er et godt sted at holde trit med dine venner og familier hverdagen samt have nogle sjove også! Dette site er en smule overvældende ved første. Lær at fuldt ud at bruge dine facebook-indstillinger.

Instruktioner

1 Sådan bruges Facebook-indstillinger


Profil ændring info:
For at bruge facebook indstillinger logge ind på din Facebook.com hjemmeside. Klik på Indstillinger øverst til højre. Gå til regnskab indstillinger.
Det første faneblad er indstillinger: Under denne kategori er følgende titler: Navn / kontakt email / password / sikkerhedsspørgsmål / privacy / kreditkort / deaktiver;
Navn- Det er her du kan ændre dit navn, hvis du bliver gift eller skilt.
Kontakt e-mail- Dette er, hvor du kan ændre din e-mail, hvis det er nødvendigt. Hvis du bruger dette site for gamle high school venner, bør du sætte dit pigenavn før dit nye efternavn, hvis du er gift.
Adgangskode - Det er her du kan ændre din adgangskode, og jeg anbefaler, at du gør dette mindst hver 60 dage eller deromkring.
Sikkerhed spørge- Du kan ændre dit sikkerhedsspørgsmål, hvis du skal.
Fortrolighed - Der er 4 underkategorier i denne fane: Profil / Søg / Nyheder foder og væg / Applications Dette er, hvor du kan styre, hvad andre mennesker ser på din hjemmeside (hvordan folk kan søge eller finde dig, hvad de ser på din væg, og styring af applikationer). Du kan også blokere en person, der generer dig på dette område.

2 Sådan bruges Facebook-indstillinger


Applikationer:
Her er en af ​​de sjove dele af bruge facebook indstillinger. Gå til fanen Indstillinger, klik på programmer indstillinger Det vil vise dig de programmer, du bruger i øjeblikket, kan nogle være dem, dine venner har så godt. Hvis du klikker på en af ​​dem ( "om"), vil det vise dig, at ansøgningen, men på toppen kan du gennemse alle de programmer. Det fandt jeg at være en masse sjov. Der er så mange interessante at udforske! Dette er en god grund til at lære at bruge dine facebook-indstillinger.
Tjek de programmer, når du er vant til stedet. Tjek "Hvor jeg har været" - Dette program har en enorm kort over verden, at du kan markere de steder, hvor du har ethvert sted i verden. Du kan skrive en kort historie om det sted, du har besøgt. Kortet kan ses ved dine venner såvel som du kan se dine venner maps.
"Kast ting på dine venner" - Dette er en sjov ansøgning på Facebook.com, som du kan kaste ting som snebolde, døde fisk, tomater på dine venner på Facebook.com.
Hvorfor ikke vedtage en 3D kæledyr, der bor lige på din profil! (Foopets). Du kommer til at vælge dit kæledyr, ved at vedtage det gratis. Der er nogle ting på dette program, som du kan vælge at betale for, men du kan holde sig til den frie del.

3 Sådan bruges Facebook-indstillinger


Billeder - At inkludere billeder og oprette albummer i din profil-Gå til profilsted Fotos. Du kan oprette fotoalbum i alle mulige kategorier. Når du har oprettet dit fotoalbum, skal du blot klikke ind i det, og det vil give dig mulighed for at tilføje billeder og yderligere billeder, som du har holdt på din computer. Dette er en god måde at bruge dine facebook-indstillinger fuldt.

TIPS

  • At lære at navigere denne hjemmeside tager tid og tålmodighed.

relaterede artikler