Sådan kopieres en Blu-Ray film til en harddisk

October 7

Sådan kopieres en Blu-Ray film til en harddisk


Hvis Blu-Ray discs i stykker eller blive beskadiget, vil du ikke være i stand til at se din film, medmindre du har en backup. Kopier et Blu-Ray film til din harddisk giver dig mulighed for at afspille mediefiler direkte fra din computer, ved hjælp af et program som VLC, eller alternativt en DVD og Blu-Ray-programmet. Sikkerhedskopiering Blu-Ray discs kræver en masse plads på harddisken. Til backup og kopiere Blu-Ray film til din harddisk, du har brug for et rippe program.

Instruktioner

AnyDVD HD (Shareware)

1 Hent og installer AnyDVD. Følg instruktionerne på skærmen under opsætning og genstart computeren, hvis du bliver bedt om.

2 Højreklik på ikonet AnyDVD på proceslinjen, og klik derefter på "Indstillinger". Klik på "Video Blu-Ray" i indstillingerne til venstre. Sørg "Aktiver Blu-Ray support," "Fjern forbudte bruger operationer," og "Disable BD-Live" er alle kontrolleres. Sørg "Fjern irriterende reklamer og trailere," og "PowerDVD ..." er begge fravalgt. Klik på "Fjern Blu-Ray Region kode."

3 Klik på "Language Selection, vælg derefter" English "(eller dit modersmål) og klik på" OK ".

4 Indsæt din Blu-Ray film til dit drev, højreklik på ikonet AnyDVD i systembakken. Klik på "Rip Video DVD til Harddisk ..." Klik på mappeikonet og vælg en placering til dine filer skal gemmes. Klik derefter på "Kopier DVD." Når du har kopieret din Blu-Ray disc på din harddisk, så vil du være i stand til at afspille videoen tilbage fra disse filer.

DVDFab HD Decrypter (freeware)

5 Download og installer DVDFab HD Decrypter. Hele DVDFab pakke er shareware, men DVDFab HD Decrypter programmet vil fortsætte med at arbejde, selv efter din prøveperiode er udløbet.

6 Klik på "Start" og derefter "Alle programmer" og derefter "DVDFab" og derefter "DVDFab." Klik på "HD Decrypter", og klik på "Start DVDFab."

7 Indsæt din Blu-Ray disc i drevet og vælg det fra "Source" drop-down menuen. Klik på mappeikonet ved siden af ​​"Target", og vælg en mappe til din kopierede Blu-Ray film, der skal gemmes.

8 Klik på "Blu-Ray til Full Disc" eller "Blu-Ray til Main Movie" til venstre, afhængigt af dine præferencer, og klik derefter på "Næste".

9 Klik på "Start" for at begynde at kopiere din Blu-Ray film til din harddisk, når kopieret vil du være i stand til at spille det fra din computer.

TsRemux (Freeware)

10 Hent og installer TsRemux. Denne software er helt gratis, men rettet mod avancerede brugere, som det anvender teminology som 'remuxing,' 'vandløb,' 'PCR, "og" m2ts. «

11 Klik på "Start" og derefter "Alle programmer" og derefter "TsRemux" og derefter "TsRemux."

12 Indsæt din Blu-Ray disc i drevet, og klik derefter på "Gennemse." Gå til din Blu-Ray disc, derefter indtaste "BDMV" mappe, derefter "STREAM" og derefter dobbeltklikke på en af ​​de "m2ts" filer. M2ts filer er Blu-Ray media streams.

13 "Klik på" Output "Gennemse" og vælg en placering på din fil, videoen skal gemmes. Vælg "AVC Video Stream" og derefter derefter anden lyd og undertekster streams du vil beholde. De første vandløb i hver gruppe af muligheder vil være standardsproget.

14 Klik på "Remux" for at begynde at kopiere din Blu-Ray til din computer.


relaterede artikler