Sådan Erstat Kicker Feet i en printer

March 28

Sådan Erstat Kicker Feet i en printer


Hvis du har en printer, der ikke skubbe papiret korrekt efter udskrivning, skal du udskifte kicker fødder i din printer. Kicker fødder er de smalle plastik stykker placeret i papirbakken. Deres funktion er at skubbe papir ud af printeren, når udskrivningen er færdig. Når kicker fødder er brudt, kan der opstå papirstop. Fjern printerens sag og papir handler, og erstatte de ødelagte kicker fødder med nye.

Instruktioner

1 Fjern skruerne fra dækslet med en præcision drejningsmoment skruetrækker.

2 Åbn indvendige dækslet for at blotlægge det indre af printeren. Tryk på de indre låsene på printeren ved hjælp af en flad skruetrækker, og fjern dækslet på printeren.

3 Tryk på udløserknappen på papirbakken, og tag den ud af printeren. Ledningerne er knyttet til papiret handleren krop. Tryk på låsene holder papiret handleren krop, og fjerne det.

4 Tryk på fløjen rammen låse at fjerne vingen ramme arme. Vend papiret rullen at få adgang til jernbane forsamling. Træk skinnen samlingen fra jernbanespor, og lukke bh'en kicker fødder fra jernbane forsamling.

5 Snap de nye kicker fødder ind i skinnen forsamling.

6 Skub jernbane samling tilbage på skinnen spor. Vend papiret rullen for at låse skinnen forsamling på plads. Sæt fløj ramme arme, og snap de fløj frame låsene i position.

7 Tilslut papir handleren krop ledninger til papiret handleren krop. Sæt papiret handleren krop, og snap låsene på plads.

8 Skub papirbakken, indtil den klikker på plads. Placer dækslet over printeren, og luk den indvendige dækslet. Udskift skruer, der holder dækslet ved hjælp af en præcision drejningsmoment skruetrækker.

TIPS

  • Printer forsamlinger variere. Se i vejledningen til netop din printer.