Hvad er en IP-Monitoring System?

September 5

Hvad er en IP-Monitoring System?


IP overvågning er en vigtig del af enhver velorganiseret netværk. Netværk bør ideelt at gøre brug af avancerede overvågningsværktøjer med henblik på at analysere netværkstrafik. Denne analyse vil hjælpe systemadministratoren optimere netværket og fejlfinding af systemproblemer flaskehalse.

Årsag til IP Overvågning

Grunden til, at IP-overvågning er en god idé er, fordi høj trafik forårsaget af en enkelt IP kan skabe netværk flaskehalse og netværk trafikpropper. Konsekvent overvågning af alle IP-adresser i et netværk system kan hjælpe isolere potentielle kilder til netværk jamming problemer.

Definition

En IP overvågningssystem er en hardware-enhed eller et stykke software, som en administrator bruger til at overvåge IP-adresser inden for en given netværkssystem. Systemet giver også pakke sniffing, båndbredde, brug og tilgængelighed overvågning.

Fordele

Fordelen ved IP overvågning er, at du kan fange brugen stor trafik, før det bliver et problem. Hvis en bestemt IP bruger for meget Internet eller netværk båndbredde over en lang mængde tid, kan du tage skridt til at løse dette overforbrug ved at begrænse adgangen til netværk og Internet ressourcer for den specifikke IP eller bruger. Dette vil holde båndbredde gratis for påkrævet, og regelmæssig trafik og anvendelse.


relaterede artikler