Sådan aktiveres en Bluetooth BIOS

February 20

Sådan aktiveres en Bluetooth BIOS


Mange moderne bundkort er udstyret med Bluetooth hardware, der kan give din computer til trådløs forbindelse til eksterne enheder, såsom optiske mus, tastaturer og mobiltelefoner. Hvis din computer har embbeded Bluetooth, skal du være i stand til at ændre indstillinger for Bluetooth-funktionen i computerens BIOS-menu. Hvis du ønsker at aktivere din computers Bluetooth-hardware fra BIOS, vil du være glad for at vide, at dette er normalt en meget nem proces, bør der tager kun et par minutter at lære og fuldstændige.

Instruktioner

1 Power computeren op.

2 Watch omhyggeligt som systemet starter op, skal du trykke på den højre knap under opstart for at indtaste computerens BIOS-menu. Din computer vil vise nøglen nødvendigt at indtaste BIOS-menuen i de første par sekunder for at blive tændt. De mest almindelige taster anvendes, er "Del", "F2", "F12" og "Indsæt".

3 Find "Setup" fra de vigtigste BIOS skærmen. Afhængigt af dit bundkort, kan det have en lidt anderledes navn, såsom "Indstillinger" eller "Indstillinger".

4 Gå ind i menuen Setup, og se efter en mulighed med titlen "Bluetooth". Hvis du ikke kan se en specifik mulighed for Bluetooth, skal du måske indtaste en sekundær menu med titlen "Onboard Device Configuration."

5 Fremhæv "Onboard Bluetooth" og derefter vælge "Enabled" fra drop down menuen. Når du er færdig med at justere flere indstillinger, skal du trykke på "F10" gemme dine ændringer og afslutte BIOS-menuen.


relaterede artikler