Sådan foretages fejlfinding Epson NX100 Printer

February 16

Epson Stylus NX100 er en alt-i-én printer, der kan scanne, kopiere og udskrive. Disse funktioner er bekvemt for et hjemmekontor, når de fungerer korrekt. Som alle elektroniske komponenter, kan tingene lejlighedsvis gå galt på NX100 og dens multifunktionelle natur kræver, at du bruger forskellige procedurer til at fejlfinde hver funktion. Epsons online fejlfinding guide forklarer, at de fleste problemer kan løses med et par grundlæggende trin. Bemærk, at Epson har afbrudt den NX100, så at finde reservedele kan kræve nogle søger.

Instruktioner

1 Undersøg strømforbindelserne og USB-forbindelsen til at udelukke hardware som et potentielt problem. Sørg for, at strømkablet er sikkert fastgjort til bagsiden af ​​printeren og en strømkilde. Tryk og hold "Power" knappen for at tænde for printeren. Hvis lyset ikke tændes, prøve at sætte printeren til en anden stikkontakt. Hvis printeren stadig ikke kommer på, finde en erstatning strømkabel. Gå videre til trin 2, hvis strømmen tændes.

2 Tilslut USB-kablet fra bagsiden af ​​NX100 til din computer. Klik på "Start" knappen, og vælg "Enheder og printere". Når printeren kommunikerer korrekt med computeren, vises den i listen. Sæt UBS-kablet i en anden port på din computer, hvis du ikke kan se printeren på denne liste. Du bør holde printeren sluttet til den samme USB-port, som da du installerede det, da chaufføren kan være bundet til en bestemt USB-controller. Hvis du har flyttet din computer rundt eller unhooked printeren, så prøv at huske, hvilken port du brugte, da du installerede NX100. Prøv alle de porte, og se, om Windows genkender enheden. Prøv et andet USB-kabel, hvis de er tilgængelige. Hvis Windows registrerer NX100, gå til trin 3.

3 Kontroller, at printeren har papir. Placer et dokument eller foto med forsiden nedad på scannerens glasplade, luk scannerlåget og tryk på knappen "Kopier" på NX100. Printeren har ikke brug for nogen driver software på din computer for at udføre den kopi funktion, så hvis denne proces virker, det tyder på, at intet er galt med NX100 fra en hardware synspunkt.

4 Åbn et dokument i ethvert program på din computer. Vælg "File" og derefter "Udskriv". Vælg NX100 som printer. Printeren lys blinker, og papiret vil indgå i maskinen, når NX100 fungerer korrekt. Placer det udskrevne dokument på scannerglasset og tryk på knappen "Scan". Epson software belastninger på din computer, hvis enhedsdrivere og software fungerer korrekt.

5 Tag USB-kablet fra printeren og afinstallere Epson-softwaren. Klik på "Start", "Control Panel" og derefter klikke på "Fjern et program." Rul gennem listen, indtil du finder "Epson drivere og hjælpeprogrammer." Vælg dette punkt, og klik på "Fjern". Download den nyeste version af softwaren til dit operativsystem fra Epson Support og installere det ved at følge vejledningen på skærmen. Sæt USB-kablet tilbage i din computer, når du bliver bedt om, og derefter genstarte dit system.