Den bedste måde at overføre VHS-bånd til DVD Brug af en Imac

March 2

Den bedste måde at overføre VHS-bånd til DVD Brug af en Imac


Den effekt og brugervenlighed af Apples iMac gør det en stor computer til at overføre VHS-bånd til DVD. For mindre end prisen for at konvertere en to timer VHS bånd ved hjælp af professionel dobbeltarbejde selskab, kan du tilføje hardware og software til iMac til at konvertere så mange VHS bånd, som du gerne vil. Konvertering dine familie minder til DVD er enkel, så længe du har det rigtige udstyr og masser af ledig plads på harddisken.

Før du begynder

Der er visse systemkrav iMac skal opfylde for at være i stand til at konvertere VHS-bånd til DVD. Enhver iMac solgt siden 2004/2005 med en Dual processor G5 processor eller højere med mindst 512 MB Ram, 15 GB ledig harddiskplads, en USB 2.0-port og iMovie '08 eller bedre vil møde systemet kræver for Roxio Easy VHS til DVD til Mac . Du skal også køre OS X 10.4 eller nyere.

Det er også værd at bemærke, at digital video optager en masse plads på harddisken. For hver fem minutters video du overfører, det bruger ca. 1 gigabyte harddiskplads. Hvis du planlægger at arkivere dine konverterede projekter til harddisk samt DVD, købe en 250GB eller større ekstern harddisk ville være en klog investering.

Roxio Easy VHS til DVD til Mac

Roxio Easy VHS til DVD til Mac er en simpel at bruge hardware og software kombination, der gør det muligt at tilslutte en videobåndoptager med composite RCA video input / output-stikkene, eller et S-Video port, direkte til din iMac. Fra januar 2010, Roxio Easy VHS til DVD til Mac er tilgængelig for $ 79,99 fra Roxio hjemmeside og andre online forhandlere.

Softwaren hjælper dig gennem hele processen trin-for-trin. Når du åbner Roxio software, den første skærm viser muligheder for navngivning af filen, indstilling af længden og optagetid, og fortæller dig ca. hvor meget harddiskplads filen vil tage op. Du har også mulighed for at vælge en video-kvalitet indstilling, som altid bør indstilles til den højest mulige indstilling for maksimal kvalitet. Det næste skærmbillede fører dig gennem forbindelsen proces til RCA eller S-Video, afhængigt af, hvilken forbindelse, du bruger. Når alt er tilsluttet, og din video leger med lyd på din computerskærm, du spole tilbage videobåndoptageren til, hvor du ønsker videoen til at starte og derefter klikke på knappen "Start Recording". Videoen vil derefter optage for den tid, du har angivet, og gem filen på din harddisk.

Når optagelsen er færdig, har du muligheder for at sende videoen til den medfølgende Roxio Toast software og brænde den til DVD, redigere det i iMovie, eller se det i Quicktime Player.


relaterede artikler