Sådan ændres Main Index side på GoDaddy

August 24

En "index" fil er en webbaseret fil, der er lagret på en webserver. Denne fil er typisk den første anløbshavn, når en bruger skriver en hjemmeside-adresse i en webbrowser. For eksempel, hvis en bruger "www.demandmedia.com" i en webbrowser, vil dette finde indeksfilen, som kunne være "www.demandmedia.com/index.aspx." Ændring af indeks side i GoDaddy kræver, at du uploader et nyt indeks fil via dens filhåndtering.

Instruktioner

1 Besøg GoDaddy og logge ind på "Account Manager." Indtast dit "Login Name" og "Password" i de relevante tekstfelter og klikke på "Sikker Login" knappen.

2 Klik på "Web Hosting" i afsnittet "Produkter".

3 Klik på "Start" i din web hosting-konto.

4 Klik på "File Manager" valgmulighed, som er placeret i afsnittet Indhold. Dette vil automatisk åbne filen manager i rodbiblioteket på web-hosting-konto. Typisk, det er det sted, hvor dit indeks-fil vil blive placeret.

5 Klik på "Upload" i menulinjen og derefter på "Gennemse" for at vælge den indeksfilen at uploade dit indeks-fil. Filen vil blive mærket "index" og vil have et af følgende filtypenavne: htm, html, php, asp eller aspx; for eksempel kan filen være "index.html". Endelig skal du klikke på knappen "Upload" for at bekræfte upload af denne fil.


relaterede artikler