Sådan Start en E-Bay Store

August 1

Sådan Start en E-Bay Store


En eBay butik giver dig en uafhængig og selvstændig måde at sælge dine egne brugt og / eller nye varer online - og hvis du er en erfaren eBay sælger, flere forskellige fordele i forhold til brugere med konventionel sælgers regnskab. Alle kan åbne en eBay butik, men før du kan komme i gang, skal du opfylde nogle krav. Du skal allerede ved et registreret medlem af eBay samfund og i god stående (en feedback-score højere end 20 eller ID Bekræft). Du skal også have et kreditkort på filen, samt en verificeret PayPal Premier-konto. Med tid og engagement, alle kan konvertere en succesfuld eBay sælger erfaring i optimeret salg som lederen af ​​en eBay butik.

Instruktioner

Sådan Start en eBay Store

1 Gå til ebay.com og klik på "Stores" fanen, ligger direkte under den gule søgefeltet.

2 På siden Stores, klik på "Åbn en butik" i højre side af siden.

3 Bestem hvilken type butik, som du gerne vil åbne afhængigt af dine behov. Der er tre forskellige niveauer at vælge imellem, som hver især tilbyder forskellige funktioner og fordele. Få et godt kendskab til detaljerne i en Basic Store, Premium Store og Anchor Store. Ud over de månedlige omkostninger, hver butik varierer i graden af ​​marketing værktøjer til rådighed til at hjælpe med at analysere vækst og kundesupport tilbydes. Hvor mange varer du ønsker at sælge, hvor meget du har til hensigt at gøre, og hvor meget eksponering, du ønsker på eBays hjemmeside er alle faktorer, der bør tages i betragtning, når afgøre, hvilken butik abonnement er bedst for dig.

4 Klik på "Åbn en Store nu!" For at komme i gang. Vælg hvilken butik er den bedste pasform for dine sælger behov, og vælg et navn. Vælg de funktioner, du gerne vil inkludere som en del af din månedlige butik abonnement og omhyggeligt læse igennem Brugeraftale. Når du har åbnet din butik, vil du være i stand til nemt at styre den fra din eBay-konto og tilpasse dens udseende.

TIPS

  • Auctiva.com tilbyder et væld af gratis optimering værktøjer til din eBay butik.

relaterede artikler