Sådan Sammenlign Gebyrer for Fast Speed ​​Internet

October 15

Sådan Sammenlign Gebyrer for Fast Speed ​​Internet


High-speed internet, også kendt som bredbåndsinternet, er leveret af mange internetudbydere (ISP'er) ved hjælp af en række forskellige teknologier. Sammenligning gebyrer, som internetudbydere kræver, at du kender den overførselshastighed på din internetforbindelse, målt i megabit per sekund (Mbps). Generelt hurtigere upload (information sende fra din computer) og download (oplysninger, som din computer) hastigheder er dyrere end langsommere hastigheder. Dog kan forskellige faktorer påvirker prissætningen af ​​ydelser. Som forbruger, du vil have de hurtigste internet-hastigheder for de laveste gebyrer.

Instruktioner

1 Gennemgå primeren leveres af Kommunikationsudvalget Federal om bredbåndsteknologi og hastigheder. Forståelse af de muligheder og kapaciteter vil støtte i din evne til at sammenligne ydelser og gebyrer.

2 Bestem Internet-udbydere i dit område. Rådfør dig med naboer om de internettjenester, de bruger, og være meget opmærksomme på annoncer på tv, radio og billboards i dit område.

3 Besøg en uvildig online internetudbyder sammenligning hjemmeside. Mange hjemmesider er tilgængelige at søge Internet-udbydere i dit område for at give et overblik over, hvad der er til rådighed.

4 Indtast din adresse i felterne og klik på "Send". Den sammenligning værktøj vil returnere en liste over internetudbydere i dit område, og de grundlæggende funktioner, herunder pris og teknologi (Digital Subscriber Line, kabel etc.) og hastighed.

5 Vurdere internetudbydere baseret på månedlige omkostninger og download hastigheder. Husk på, at der kan være gældende skatter og afgifter, der ikke vil blive opført i online sammenligning værktøjer. Kontakt internetudbyderen direkte at forhøre sig om disse.


relaterede artikler