Sådan Slet AOL Fra Internet Explorer

August 10

Sådan Slet AOL Fra Internet Explorer


America Online (AOL) har en værktøjslinje, du kan føje til din internetbrowser. Hvis du har tilføjet AOL til Internet Explorer, har du adgang til AOL søgemaskine og AOL e-mail. Hvis du ikke længere har nogen brug for denne værktøjslinje og ønsker at fjerne AOL fra Internet Explorer, det tager lidt tid til at gøre det.

Instruktioner

1 Åbn Internet Explorer-browser, og klik på "Funktioner" -knappen i menuen Internet Explorer øverst på siden.

2 Vælg "Administrer tilføjelsesprogrammer" fra drop-down menuen. Et vindue åbnes, der viser en liste over alle de tilføjelser, du har til Internet Explorer.

3 Rul gennem listen over tilføjelser og vælg "AOL Toolbar."

4 Klik på "Disable" knappen for at fjerne AOL fra Internet Explorer. Kontroller, at du ønsker at fjerne AOL fra den boks, der åbnes. AOL vil ikke længere blive vist på Internet Explorer.

TIPS

  • Når du har fjernet AOL fra Internet Explorer, kan du ønsker at slette den fra din computer så godt. Åbn Kontrolpanel og vælg "Tilføj eller fjern programmer" (Windows XP) eller "Programmer og funktioner" (Windows 7 og Vista). Vælg "AOL Toolbar", når programmerne listen åbne og klikke på "Fjern". Dette vil spare lidt plads på din harddisk.

relaterede artikler