Sådan bruges Drupal modul Tutorial

August 5

Drupal moduler er udvidelser til Drupal content management system, tilføje funktioner ikke findes i Drupal kernen. Der er tusindvis af moduler til rådighed i den officielle Drupal repository. Installation og aktivering et modul er enkel. Når du gør det, vil du ønsker at konfigurere modulet. De indstillingsmuligheder varierer mellem modulerne. Ikke alle moduler arbejder med den aktuelle version af Drupal. Hvert modul i lageret lister den kompatibel version.

Instruktioner

Installation og Aktivering moduler

1 Besøg Drupal repository og hente det modul, du vil installere. De fleste moduler har flere versioner for specifikke Drupal-versioner, så sørg for at hente ZIP-fil til din version af Drupal (5, 6 eller 7).

2 Log ind på din administrator Dashboard. Klik på "Moduler" i menuen titel. Klik på "Installer et nyt modul."

3 Klik på "Vælg fil" og derefter vælge din modulets ZIP-fil. Klik på "Installer nu" og derefter klikke på "Aktiver".

4 Rul ned og finde det modul du har installeret. Kontrollér modulets boksen, og klik derefter på "Save Configuration". Dette muliggør, at modulet.

Konfiguration moduler

5 Log ind på din Drupal administrator Dashboard. Klik på "Moduler" og derefter finde det modul du har installeret.

6 Klik på "Configure" eller "Indstillinger" ved siden af ​​modulet. Hvis du ikke kan se linket, klik på hovedmenuen "Configuration" knappen og find modulet i konfigurationssiden.

7 Gennemgå indstillingerne for modulet. Marker felterne ud for de funktioner, du vil aktivere, og vælg de ønskede indstillinger for eventuelle felter, der kan være til rådighed. Klik på "Save Configuration".

TIPS

  • Sådan afinstalleres et Drupal modul, skal du fravælge modulet feltet i listen moduler, så adgang til din server og slette modulets mappe.

relaterede artikler