Viewsonic Vg181 Tekniske specifikationer

April 7

Oprindeligt indført i 2002, Viewsonic Vg181 skærmen har en base, der gør det muligt for skærmen at vippe og dreje, så du kan se en film, uanset hvor du er i rummet. Skærmen har også analoge og digitale video-output. Det har en 18.1 tommer synlige område og er kompatibel med Windows, Mac og Unix-operativsystemer.

Controls

Den Vg181 frontpanel har fem nemme at bruge knapperne. Disse manuelle billede kontroller omfatter den fælles tilpasning styrer Color, Hue og lysstyrke, plus de mindre almindelige finjustere og Skarphed kontrol.

Ergonomi

Den Viewsonic Vg181 er en 18-tommer skærm med 1280 x 1024 native opløsning. De nøjagtige dimensioner af denne skærm er 18,1 med 9,5 med 18,1 inches. Det vejer omkring 22 pounds, og omfatter aktiv matrix TFT panel, og analoge og digitale indgange. Bunden af ​​skærmen kan skærmen justeres til en 160 graders betragtningsvinkel. Det kan også drejes fra liggende til stående tilstand, og omvendt. Højden af ​​basen er også indstillelig.

Yderligere information

Den Vg181 var en af ​​de tidligste skærme, der omfattede farve-kalibrering software. For at rette eventuelle problemer med billedkvalitet, er skærmen pakket med colorific og True Internet Color software, sammen med en manual til at guide brugeren. Pakken indeholder også en cd-rom manual for nem adgang til fejlfinding og konfiguration løsninger. Enheden omfatter ikke USB-porte eller højttalere.

Tilslutninger

Den Viewsonic VG181 sluttes til computeren via et 15-bens han-til-han VGA analog video-kabel. For computere med DVI video, kan det også cconnect med en mandlig til mand DVI video kabel.

Signal

Skærmen vandrette frekvens er 30 til 82kHz, mens dens lodrette frekvens er 50 til 75Hz. Båndbredden er 135 Mhz.


relaterede artikler