Sådan Send en onlinemeddelelse med Skype

December 11

Hvis du endnu ikke har fanget mobiltelefon tekstbeskeder bug, Skype giver dig mulighed for at sende en onlinemeddelelse løbet cyberspace. Med Skype kan du sende din skriftlige besked til alle med en mobiltelefon eller Skype-konto. Sende en onlinemeddelelse via Skype koster mindre end de fleste mobiltelefon udbydere gebyr. Forestil dig at sende en besked til medarbejdernes mobiltelefoner bebuder et forretningsmøde starter i et par minutter. Hvis du finder en fantastisk opskrift til middag på computeren på arbejdet, kan du sende indkøbsliste til din mobiltelefon med en hurtig kopi, pasta og send. Skype gør at sende en chatbesked hurtigt, nemt og næsten gratis.

Instruktioner

Overfør penge din Skype-konto

1 Log ind i Skype-webstedet med dit brugernavn og din adgangskode.

2 Klik på "Tilføj Credit" knappen på menulinjen.

3 Vælg din betalingsmetode: PayPal, Click & betalingskanaler, Euro Mastercard, Visa, bankoverførsel, Moneybrokers overførsel eller JBC overførsel (for europæiske kunder).

4 Vælg mængden af ​​Skype kredit. Valg af knappen $ 10 vil tilføje $ 10 til din Skype-konto. Valg af $ 10 Skype kredit knappen svarer til at sende en gave af Skype kredit til en anden bruger.

5 Følg vejledningen baseret på den betalingsmetode, du har valgt. Du vil blive omdirigeret til den relevante hjemmeside med hurtig og let at følge instruktionerne for hver betalingsmetode.

Sende onlinemeddelelser

6 Åbn din Skype ansøgning. Windows-brugere klikker på "Start" knappen, og menuen Programmer, derefter "Skype". Mac-brugere klikker "Applications" og derefter "Skype".

7 Log ind, hvis du bliver bedt om det.

8 Søg efter kontakter, hvis du ikke allerede har nogle. For at gøre dette, skal du klikke på "Kontakter" på menuen sammen ansøgningen header. Vælg "Søg efter Skype-brugere." Indtast navnet på den bruger eller person, du vil finde. Når du har fundet dem, klik på "Føj til kontakter."

9 Alternativt tilføje en kontakt ved at klikke på "Kontakter" på den tekstuelle menuen langs toppen og vælge "Tilføj en kontaktperson." Dette giver dig mulighed for at tilføje navne og telefonnumre fra din mobiltelefon adressebog på din Skype-konto.

10 Klik på "Kontakter" fanen (mærket med et ikon af en person).

11 Højreklik på den kontaktperson, du vil sende en onlinemeddelelse til. Vælg derefter "Send SMS-besked."

12 Skriv din besked i tekstfeltet og klik på "Send". For at sende en besked til flere brugere, skal du klikke på den store knap på højre side af din Skype menu, der siger "Tilføj modtagere til denne SMS."

13 Tilføj humørikoner ved at klikke på knappen "Tilføj Emoticons" over tekstfeltet.


relaterede artikler