Sådan Slet Alias ​​Server Virtualmin

December 6

VirtualMin er en web-hosting program, der tilbyder en brugergrænseflade til at administrere en server og server-relaterede komponenter, såsom databaser, mailsystemer og domæner. Et alias er betegnelsen for et domæne, som peger på en original domænenavn. For eksempel, hvis du har hjemmesiden originalndomainname.com, kan du oprette et alias domæne kaldet aliasdomainname.com. Når besøgende går til aliasdomainname.com, er de faktisk taget til originaldomainname.com. Det er nyttigt at hyrde trafik til et websted.

Instruktioner

1 Åbn din shell adgang program, såsom Terminal til Mac eller kommandolinjen i Windows.

2 Type "virtualmin slette-domænet." Dette adgang til den Perl-programmet "delete-domain.pl," som VirtualMin skibe med.

3 På samme linje som "virtualmin slette-domæne," type "--domain domain.name." Udskift "domain.name" med navnet på dit domæne. For eksempel, hvis det domæne, du ønsker at slette kaldes "aliasdomain.com," hele linje kode vil læses som: "virtualmin slette domæner --domain aliasdomain.com".

4 Tryk på "Enter". Den alias domæne er nu slettet.

TIPS

  • Du kan også slette specifikke tilfælde af mail-aliasser - email aliasser, der dirigerer til en anden e-mailadresse - ved hjælp af delete-alias.pl program, ligesom du gjorde delete-domain.pl program. Du skal blot indtaste domæne alias email og derefter alias email sig selv.
  • Den delete-domænet programmet ikke bede om bekræftelse. Når du trykker på "Enter" er der ingen vej tilbage.

relaterede artikler