Ingen lyd fra et HDMI-kabel til computer til TV

March 30

Ingen lyd fra et HDMI-kabel til computer til TV


Hvis en computer har en dvd-afspiller og en HDMI-port, det ville være logisk at antage, at du kunne forbinde det til et HDTV med et HDMI-kabel og afspille film med lyd. Men computerproducenter ser det anderledes og normalt kun give video til HDMI-porten og ikke lyd, bortset fra visse programmer.

HDMI forgænger

Den video del af signalerne i HDMI kabler oprindeligt udviklet i 2002 bruger den samme digitale teknologi, som blev udviklet i 1999 for computerskærme - Digital Video Interface. Som årene gik, computere ændret langsomt fra DVI til HDMI-porte til video forbindelser til monitorer. Da computere afspille lyd via analoge højttaler-stik, har producenterne ikke tilføje lyd til HDMI-porten. Men da visse applikationer havde brug for det, HDMI-lyd blev valgfri.

Applikationer

DVD-afspillere i computere indlæse programmer og gemme filer til diske til bærbare opbevaring. De spiller også film og sende videoen til skærmen og lyd til højttaler eller hovedtelefonstik. Med en videoskærm port HDMI, at mange programmer ikke brug lyd. En forbindelse til et high-definition-skærm uden højttalere kun behov video. Lærere og salgspersonale behøver kun video fra en bærbar computer til en præsentation, hvor de taler. Arkitekter, designere og kunstnere behøver kun video for at se deres arbejde. Programmer, der har brug for lyd omfatte afspilning af film, skaber animerede videoer og redigere videoer.

Lyd og video Cards

Videoen kort installeret i en computer betegner output format. Disse kort varierer i pris fra mindre end $ 100 for low-end versioner op til godt ind i de tusindvis til professionelle applikationer. HDMI grafikkort er ikke de billigste, og tilføje lyd øger prisen. For kun afspilning af film, en HDMI grafikkort med lyd er ikke et reelt valg. Skift til HDMI med lyd kræver et nyt videokort og programmering. En ny DVD-afspiller tilføjet til hjemmeunderholdningssystem kan være et klogere valg. Men for private kunder eller professionelle filmmagere, kan HDMI-kortet med lyd være umagen værd.

Sende lyd til HDTV

Hvis du har en computer med en HDMI-video port, men uden lyd, og du stadig ønsker at afspille film med lyd på dit hjemmeunderholdningssystem, købe en adapter med en højttaler eller headset-stik i den ene ende og RCA push-in lydstik på andre. Brug et RCA-kabel til at tilslutte lydsignaler i enhver RCA audio input i dit system og dirigerer det til dine højttalere. Hvis du har en AV-modtager, desto lettere. Eller du kan købe eksterne højttalere, der passer til dit headset-stik eller USB port for at afspille lyd.