Sådan bruges Mind Mapping Software til Skabe en Sales Plan

December 12

Mind mapping software bruges til at organisere store mængder af information. Det er en visuelt orienteret værktøj, der skaber diagrammer af relationer mellem ideer og andre oplysninger. Det er en effektiv måde for sælgere til at styre deres projekter, mål og to-do lister. Her er nogle tips til at bruge mind mapping software til at skabe en salgsplan.

Instruktioner

1 Identificer et centralt mål eller tanke. Mindmapping din salgsplan begynder med at identificere den idé eller mål, du forsøger at udvikle og placere den midt på siden, så alle andre ideer og forbindelser kan flyde fra det.

2 Brug fri association. Koncentrer dig om dit identificerede mål for din salgsplan og lad ideerne for at nå dette mål dukke. Lad dit sind udvide og bruge grene og sub-grene til at notere ned alle de ideer, der flyder til dig.

3 Udnyt billeder, farver og symboler. Tænk så hurtigt som du kan om dine salgsplan ideer og bruge software-værktøjer til at omsætte disse ideer til billeder, koder eller symboler.

4 Vælg nøgleord. Pluk de centrale ord eller billeder, der repræsenterer dine ideer for at skabe en salgsplan. Brug værktøjerne er indeholdt i dit sind mapping software program til at placere disse ord og billeder på deres egne linjer. Dette giver dig mulighed for at holde dit mindmap fokuseret og overskueligt.

5 Tilføj relationer og forbindelser. Når du ser relationer eller forbindelser mellem dit salg plan ideer, tilføje filialer eller sub-afdelinger til at linke dem sammen. Husk, at organisationen kan komme senere. Bare forbinde disse relationer og forbindelser, du kan se og vende tilbage til dit mindmap senere at tilføje mere organisation.

TIPS

  • Der er mange sind mapping software programmer til rådighed for at skabe salg planer. Mange websites såsom Mindjet, Essential Mind Mapping og SmartDraw tilbyder gratis prøver af deres sind mapping software.

relaterede artikler