Fejlfinding en PC'ens CD-afspiller

December 31

Fejlfinding en PC'ens CD-afspiller


En pc computer belastninger software samt operativsystemer gennem en CD. Hvis du har problemer med dit cd-drev på din PC, kan flere metoder hjælpe dig med at få din cd-drevet arbejder. Du har måske en effekt problem med cd-drevet, driver problemer eller støv på dit cd-drev linse. Alle disse spørgsmål kan løses med blot et par minutter værd af fejlfinding.

Instruktioner

1 Tænd computeren, og åbn cd-drevet ved at trykke på en lille knap på forsiden af ​​drevet. Brug en dåse komprimeret luft til at rense linsen ved at sprøjte et par sprøjter i luften i drevet. Dette vil løse skive skipping hvis der var støv på linsen.

2 Placer en cd-drev renere i diskdrevet. Dette er en disk, der er specielt designet til at rense cd-drev. Lad det køre i et par minutter, og derefter udtrække disken fra det optiske drev.

3 Klik på knappen "Start" og derefter klikke på "Alle programmer" valgmulighed. Klik på "Windows Update" ikonet, og klik derefter på "Søg efter opdateringer" knappen i venstre side af skærmen. Klik på "Installer opdateringer" knappen nederst på skærmen for at opdatere driverne til dit cd-drev. Genstart computeren for driver ændringerne træder i kraft.

4 Tag strømkablet fra din computer og bruge en skruetrækker til at åbne tårnet døren. Find CD drevkablerne inde i computeren. Sørg for, at cd-drevet kablerne ikke har løsnet. Hvis kablerne er løse, så drevet vil ikke fungere korrekt.


relaterede artikler